Sztárok

Nagy a baj? Katalin a jelek szerint szenved, a hercegné nagyon nehéz időszakon megy keresztül Erzsébet halála óta

Óriási teher nehezedik Katalinra, ezt pedig a hercegné a pletykák szerint nagyon nehezen viseli, ugyanis szorong és stresszel amiatt, hogy nem fogja tudni megállni a helyét walesi hercegnéként és anyaként.

Nehezen alkalmazkodik új szerepéhez

Erzsébet királynő halála óta nagyot fordult a világ, a palotában élők élete legalábbis mindenképp, ugyanis teljesen átalakultak a dolgok: Károlyból király lett, Vilmosból pedig a trón első számú várományosa Wales hercegeként, míg Katalin a herceg nejeként walesi hercegnévé lépett elő. Vilmos felesége tehát már csak egy karnyújtásnyira van attól, hogy királyné váljon belőle, erre azonban a jelek szerint még nem áll készen, ugyanis bár már évek óta jól tudja, hogy a brit királyi családtagok élete nem csupán a pompából és a mesés ékszerekből meg a ruhákból áll, azzal Erzsébet haláláig nem volt tisztában, hogy mekkora terhet is kell majd cipelnie nap mint nap, mint walesi hercegné. Ezen azonban nem is csodálkozunk, hiszen ne felejtsük el, Katalin csak Vilmos miatt csöppent bele ebbe az őrült világba, így nem volt túl sok ideje alkalmazkodni és felkészülni az új szerepére, míg a herceg gyakorlatilag egészen kiskora óta mást sem csinál, csak „gyakorolja” a trónörökös és a király szerepeket. Éppen ezért a királyi szakértő, Katie Nicholl úgy véli, a színfalak mögött Katalin teljesen elveszettnek érzi magát, sokat stresszel és szorong amiatt, hogy hogyan fog teljesíteni walesi hercegnéként, feleségként, na meg persze anyaként.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Rengeteg lakberendezési tárgy közül választhatsz, hogy feldobd az otthonod, ezért fontos tudni, hogy mely stílusokat érdemes elkerülni.
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!