Sztárok

Videón A Nagy Ő első csókja, Árpa Attila mindent bevetett: A többi versenyző teljesen kiakadt a történteken

Még csak egy hete dübörög A Nagy Ő című műsor a TV2-n és máris elcsattant az első csók Árpa Attila és az egyik versenyző hölgy között. A többiek mosolya nem volt őszinte, mikor megtudták.

Ő nyerte a randit

A keddi adásban pár lány részt vehetett egy versenyen, a nyeremény pedig egy tóparti romantikus randevú volt Attilával. A verseny a lányok fizikai teljesítményét és gyorsaságát igényelte, egymást lefutva kellett a pálya végén elkapniuk egy pálcát, és aki az utolsót is megszerezte, ő vehetett részt a randin, aki végül Timi lett.

A randevú egy tó partján, baldahin alatt, romantikus vacsorával zajlott, majd Attila feltett egy kérdést Timinek, ami mindent eldöntött köztük!

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!
Sztárok
Nagyszabású gálaműsorban választják meg június 11-én Magyarország Szépét. A Dunán 19:45-től látható show-ban a döntőbe jutott 16 legszebb versenyző több tourban vonul fel sztárfellépők kuriózumnak...
Lifestyle
A dolgozók szóhoz sem jutottak, amikor beértek reggel a munkahelyükre. A kutya előző este, záróra előtt érkezett.