Egy legenda bukása: ettől szenvedett egész életében Marlon Brando

A színészóriás a legnagyobb szerepeket is könnyedén eljátszotta, de magánéletében már nem volt ilyen rátermett, képtelen volt feldolgozni a traumáját.

A férfi, akit minden nő imádott

Minden kornak vannak ügyeletes bálványai, de néhányan olyan hatással vannak a környezetükre, hogy haláluk után is óriási rajongás övezi őket. A kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, Marlon Brando is egy közülük: egy olyan erős karakter, akit az elképesztő sármja a mai napig életben tart. 2004. július 1-jén, 80 éves korában távozott az élők sorából, de nagy hatású filmjei és alakításai ezekben a pillanatokban is nagy tömegeket bilincselnek a képernyők elé. Olyan híres filmekben vállalt főszerepet, mint a Rakparton, A vágy villamosa vagy Az utolsó tangó Párizsban, a legtöbben pedig a Keresztapa-filmek Don Vito Corleone-jaként ismerik. A mozivásznon a legtöbbször csábító, ellentmondásos személyiségeket formált meg, amihez jó alapot szolgáltatott hasonlóan hektikus és intenzív magánélete. Brando a kicsapongásait gyerekkora nehézségeivel magyarázta, amelyekről csak nagyon ritkán mesélt. Marlon Brandónak sok démonja volt és az ő életét is leginkább szüleivel való kapcsolata tépázta meg. A filmvásznon hiába tűnt magabiztos és vonzó férfinek, valójában egy zaklatott, sodródó és ellentmondásos életet élt.

A színész egész gyerekkorát rettegésben tartotta édesapja, aki rengeteget ivott és anyjával és vele is erőszakos volt. Brando sosem tudta megbocsátani az anyjának, hogy kitette őket ennek és nem költöztek el tőle.
Kattints a további képekért!

2023 januárjában lesz egy éve annak, hogy a gyönyörű Cheslie Kryst mindössze 30 évesen úgy döntött, hogy véget vet életének.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.