Sztárok

Ez a nő vethet véget Harry és Meghan házasságának: a sussexi herceg képtelen ellenállni neki

A hölgy nem más, mint Harry és Meghan egyik legújabb munkatársa, aki a megszólalásig hasonlít a herceg fiatalkori szerelmére.

Végéhez közeledik a házasságuk?

Az elmúlt hónapokban számos olyan teória látott napvilágot a világsajtóban, mely azt sugallja, hogy Meghan Markle és Harry herceg házasságának napjai meg vannak számlálva. Először arról kezdtek pletykálni, hogy Meghan a saját testőrével csalja III. Károly brit király kisebbik fiát, majd fordult a kocka: Harry "titkos élete" került előtérbe. Hogy pontosan mennyi igaz a szóbeszédből, azt nehéz volna megtippelni, mindenesetre úgy tűnik, van még valaki, aki alaposan felforgathatja Meghan és Harry életét, sőt egyesek szerint arra is megvan minden esély, hogy a titokzatos hölgy tönkreteheti a hercegi pár - a kívülállók számára álomszerűnek tűnő - házasságát. A történet igazi pikantériája, hogy valójában Harryék egyik legújabb alkalmazottjáról van szó. Lapozz: galériánkban mutatjuk, ki az a hölgy, akinek a sussexi herceg képtelen ellenállni!

Harry és Meghan nemrég új PR-szakértőt fogadott fel: a képünkön látható Harrison Colcord a sussexi herceget egy régi szerelmére emlékezteti.
Kattints a további képekért!

A különös pletyka épp akkor hozta lázba egész Nagy-Britanniát, amikor a sussexi herceg élete legfájdalmasabb időszakát élte át.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?