Sztárok

Ezzel a nős férfivel csalhatja Harry herceget Meghan Markle

Mégsem olyan idillikus a házasságuk, mint amilyennek azt a bulvárlapok lefestik?

Egy gondosan felépített, hatalmas illúzióról van szó?

Noha mai cikkünkben is kitértünk arra, hogy Meghan Markle és Harry sussexi herceg házassága makulátlannak tűnik - a páros a napokban ünnepelte ötödik házassági évfordulóját -, időnként mégis felröppennek olyan híresztelések, melyek szerint csupán egy, a nemzetközi sajtóban gondosan felépített, hatalmas illúzióról van szó, s Harryék frigyét valójában megannyi válság tépázza. Olykor például felmerül, hogy a 41 esztendős Meghan igazából az orránál fogva vezeti III. Károly kisebbik fiát, s a színfalak mögött folyamatosan csalja Harry-t. Hogy kivel? Lapozz: máris megtudod!

A közösségi média mostanában attól hangos, hogy Meghan a saját testőrével csalja Harry-t.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, Harry felesége sosem volt a királyné szíve csücske. Ennek talán legékesebb bizonyítéka a most következő videó.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Home&Design
A hús mindig frissen a legjobb, de egyik séf se fog megvetni minket, ha lefagyasztjuk, mivel ez a leggazdaságosabb módszer otthon. Azonban nem mindegy, hogy milyen húsfélével dolgozunk.
Lifestyle
A Mérlegre meglepetésekkel teli hétvége vár. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
Sokan szeretnének örökre 18 évesek maradni, míg akadnak olyanok, akik szerint az öregedés pozitív hatással van az életükre. De mik azok a jelek, amik azt mutatják, hogy elkezdtél alaposan idősödni?