Sztárok

Elképesztő, hogy alázta meg Vilmos Harry-t az öccse esküvőjének előestéjén: a sussexi herceg élete végéig emlegetni fogja a kínos esetet

Sussex hercege Tartalék című botránykötetében elevenítette fel az öt évvel ezelőtti történetet.

Öt éve mondták ki a boldogító igent

Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle május 19-én ünnepelték ötéves házassági évfordulójukat. A brit királyi család leghíresebb, legbotrányosabb és legellentmondásosabb megítélésű hercegi párja 2018 óta gyakorlatilag folyamatosan a figyelem kereszttüzében van - de azóta biztos, hogy 2020-ban bejelentették: függetlenedni kívánnak az udvartól. Ugorjunk azonban vissza az időben egészen az esküvő előestéjéig! Harry pár hónappal ezelőtt debütált botránykötetében, a Tartalék című bestsellerben elmesélte, hogyan alázta meg bátyja, Vilmos walesi herceg az ünnepség küszöbén egyetlenegy, ám velejéig kegyetlen döntésével.

Harry az esküvő előtt a Coworth Park Hotelben vacsorázott a barátai társaságában. Az eseményre bátyja, Vilmos is hivatalos volt - idézi fel a Mirror cikke.
Kattints a további képekért!

Kiderült, hogy a három éve tartó viszály ellenére az uralkodó visszafogadná-e a szívébe a királyi családtól elszakadt ifjabb fiúgyermekét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.