Vilmos szexi és sármos testőréért epekedik most minden nő: a jóképű őrnagy még a hercegen és öccsén is túltesz

Nagyon úgy tűnik, hogy a királyi család női rajongóinak szívét most már nem Vilmos vagy éppen Harry, hanem a família egyik testőre dobogtatja meg.

A hercegek ideje lejárt?

A legtöbb nő anno arról álmodott, hogy egy nap érte is eljön a szőke herceg fehér lovon, kimenti őt a szürke hétköznapokból, egy izgalmas, mégis nyugalmas életet biztosít számára, majd egy világra szóló lakodalom keretein belül örök hűséget fogad neki, aztán jönnek a gyerekek, na meg persze a "boldogan éltek, míg meg nem haltak"-féle befejezés. Nos, a gyengébbik nem képviselőinek többsége a mai napig egy mesébe illő szerelemben és házasságban bízik, manapság azonban már nem egy herceget, hanem inkább egy szexi hírességet képzelünk a lovagok helyébe, hiszen szingli trónörökösből most már nincs sok. A brit királyi család két hercege, Vilmos és Harry mindig is óriási népszerűségnek örvendett a nők körében külsejüknek és rangjuknak köszönhetően, az ő szívük azonban egy ideje már foglalt, így nem csoda, hogy a hercegek imádói a közvetlen környezetükben lévő férfiaknak sokkal nagyobb figyelmet szentelnek. Így tűnt fel a színen Vilmos egyik testőre is, a sármos Rob Dixon, aki mosolyával rendre megdobogtatja a lányok, a nők és az asszonyok szívét, nem véletlenül. Galériánkban mutatjuk a jóképű férfit, akit nem csupán rendkívül vonzó külsővel áldott meg a sors, de egy igazán maszkulin hivatással is.

Rob Dixonra még Károly király koronázásán figyelt fel a világ, hiszen ő volt az, aki ott volt György herceg mellett, mikor az ifjú trónörökös a hintó felé lépkedett.
Kattints a további képekért!

Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.