Sztárok

Békíthetetlenek? Kamilla és Katalin között egyre mélyül a szakadék, a két nő iszonyúan megsértődött egymásra

A brit királyi család szakértője szerint Kamilla királyné és Katalin hercegné kapcsolata korántsem rózsás, aki pedig követte a koronázási ceremóniát, megfigyelhette, hogy tapintható volt a kettejük közti feszültség.

Nincs minden rendben köztük

A nyilvánosság előtt Kamilla királyné és Katalin hercegné mindig jókedvűen mutatkoznak, kedélyesen mosolyognak a kameráknak, amikor pedig egymással beszélgetnek úgy tűnhet, hogy minden rendben köztük – a jelek szerint mindez azonban csak egy jól megkomponált színjáték. Egy korábbi cikkünkben már kifejtettük, hogy a problémák nem mostanában kezdődtek, Kamilla már korábban is megjegyzéseket tett Vilmos feleségére, és elvárta, hogy meghajoljon előtte, ezzel tudatosítva a hercegnében, hogy hozzá képest jóval alacsonyabb státuszt tölt be a királyi hierarchián belül. Tom Bower, a királyi család egyik szakértője szerint azonban a helyzet mostanra még tovább romlott, és könnyen lehet, hogy a két nő között kibékíthetetlen ellentét alakult ki. Részletek a galériában!

Bower szerint a koronázási ceremónián látható volt, hogy Kamilla és Katalin között valami nagyon nincs rendben. Mint fogalmazott, az aznap készült felvételeken látszik, hogy amikor Kamilla elhaladt Katalin előtt a Westminsteri apátság kijárata felé, a hercegné arca nagyon komor volt, ráadásul nem is pukedlizett.
Kattints a további képekért!

Az élő Nostradamus jóslata szerint III. Károly királynak nagyon vigyáznia kell magára, ha el akar kerülni egy súlyos kórságot, ami nemcsak trónját, de egész életét is veszélyeztetheti.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: Express

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.