Sztárok

Vége Harry és Meghan házasságának? Ép ésszel felfoghatatlan, mit művel a sussexi herceg a felesége háta mögött

Egyre több jel utal arra, hogy hullámvölgybe került a hercegi pár házassága. A 38 éves Harry körül ráadásul sokasodnak a döbbenetes titkok.

Vihar a Paradicsomban?

Mostanában egyre többször olvashatjuk, hogy súlyos válságba került Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle házassága. Először 2022 végén röppent fel a pletyka, miszerint Markle titokban a saját testőrével csalja Harry-t, de a napokban ismét hatalmas vihart kavart ez az érdekes teória. Legalább ennyire furcsa, hogy Harryék május derekán ünnepelték ötödik házassági évfordulójukat, de a jeles alkalomról - szokásuktól eltérően - semmilyen formában nem emlékeztek meg a közösségi médiában. Csak olaj a tűzre, hogy a közelmúltban hihetetlen titok derült ki Harryről: ha tényleg ezt műveli a felesége háta mögött, akkor küszöbön a válás. Lapozz, minden hercegi titkot felfedünk a galériában!

Ha minden igaz, Károly király kisebbik fiának van egy titkos élete is: Meghan háta mögött a herceg állandó bérlője egy luxushotel egyik fényűző lakosztályának - szellőztette meg a The Sun. És ez még korántsem minden!
Kattints a további képekért!

Mégsem olyan idillikus a házasságuk, mint amilyennek azt a bulvárlapok lefestik?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!
Sztárok
Járai Mátéról és feleségéről, Járai Kíráról a Nyerő Páros c. vetélkedőben való szereplésük óta tudja az egész ország, hogy nyitott házasságban élnek.