Sztárok

Vége Harry és Meghan házasságának? Ép ésszel felfoghatatlan, mit művel a sussexi herceg a felesége háta mögött

Egyre több jel utal arra, hogy hullámvölgybe került a hercegi pár házassága. A 38 éves Harry körül ráadásul sokasodnak a döbbenetes titkok.

Vihar a Paradicsomban?

Mostanában egyre többször olvashatjuk, hogy súlyos válságba került Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle házassága. Először 2022 végén röppent fel a pletyka, miszerint Markle titokban a saját testőrével csalja Harry-t, de a napokban ismét hatalmas vihart kavart ez az érdekes teória. Legalább ennyire furcsa, hogy Harryék május derekán ünnepelték ötödik házassági évfordulójukat, de a jeles alkalomról - szokásuktól eltérően - semmilyen formában nem emlékeztek meg a közösségi médiában. Csak olaj a tűzre, hogy a közelmúltban hihetetlen titok derült ki Harryről: ha tényleg ezt műveli a felesége háta mögött, akkor küszöbön a válás. Lapozz, minden hercegi titkot felfedünk a galériában!

Ha minden igaz, Károly király kisebbik fiának van egy titkos élete is: Meghan háta mögött a herceg állandó bérlője egy luxushotel egyik fényűző lakosztályának - szellőztette meg a The Sun. És ez még korántsem minden!
Kattints a további képekért!

Mégsem olyan idillikus a házasságuk, mint amilyennek azt a bulvárlapok lefestik?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Közeleg a hétvége és még mindig szürke esőfelhőkre ébredünk, teljesen jogos az érzés, ha ez sokaknak nem hozza meg a kedvét a naphoz.
Sztárok
Balázsék sem mentek el szó nélkül az ismert, ám egyelőre meg nem nevezett magyar híresség szexvideója mellett.