Sztárok

Egy feltétellel vinné a palotába Harry a gyerekeket és Meghant: ennek kéne megváltoznia, hogy a herceg családjával együtt térjen vissza

Harry herceg a jövő hónapban az Egyesült Királyságba utazik egy különleges esemény alkalmából, Meghan Markle, Archie és Lilibet azonban valószínűleg nem tartanak majd vele, aminek állítólag egy oka van.

Nagy változásnak kellene történnie, hogy mindannyian visszatérjenek

Harry két nappal fia, Archie születésnapja után tér majd vissza az Egyesült Királyságba a tervek szerint, május 8-án ugyanis a herceget egy különleges istentiszteletre várják a Szent Pál-székesegyházba a nagysikerű Invictus Games 10. évfordulója alkalmából, mely játékoknak Harry a társalapítója. 2014-ben, Londonban rendezték meg az első játékokat, ahol beteg és sérült katonák, valamint nők is részt vehetnek, Meghan pedig mióta a herceg felesége, hatalmas támogatója a programnak, így nemrégiben a hercegné még egy kanadai utazásra is elkísérte férjét, hogy együtt népszerűsítsék a 2025-ös játékokat, amelyeket jövőre Vancouverben és Whistlerben rendeznek majd meg. Az Invictus 10. évfordulója miatt tehát a herceg ismét hazatér, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy Meghan, valamint a gyerekek is vele tartanak-e - valószínűleg nem, ugyanis ehhez a Mirror szerint egy óriási változásnak kellene bekövetkeznie, amit Harry szorgalmaz. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Harry tehát várhatóan hazamegy majd, hogy részt vegyen az évfordulós eseményen, egy bizonyos dolog miatt azonban a herceg úgy érzi, nem szeretné, ha Meghan és a gyerekek is vele tartanának.
Kattints a további képekért!

A néhai Diana fiaival kapcsolatban fogalmazta meg utolsó kívánságát váratlan halála előtt a királyi szakértő szerint.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.