Még Majkát is le kellene nyomnia itthon az egyik világsztárnak

Rengeteg világsztár koncertezett már Magyarországon, de hogy egy teljes műsorra lehívjanak valakit, az már más tészta.

Az X-faktor keményen oda akar csapni a Megasztárnak, és ugyanez fordítva

Nem robbant azért akkorát a hír, hogy Majka lesz Gáspár Laci mellett a másik mentor az X-faktorban, mivel valamilyen szinten mindenki tényként kezelte.

Az RTL ugye nagyot lépett azzal, hogy át tudta magához csábítani Magyarország legértékesebb celebét. Majka még azt se zárta ki, hogy az évei számát tekintve az RTL-től fog nyugdíjba menni.

Nagyon kíváncsiak a nézők, hogy Majka még kit kap maga mellé, mert azok az idők így már elmúltak, hogy Tóth Gabival egymás vérét szívják. A galériánkban megmutatjuk, mivel válaszolhat a TV2.

Az RTL építkezik, és már biztossá vált, hogy az X-faktorban fel fog tűnni hazánk egyik legsikeresebb előadója.
Kattints a további képekért!

A Sztárbox legutóbbi évadának győztese egy videóban intézett felhívást a 44 esztendős magyar zenészhez. Majka rögvest reagált is a meglepő gesztusra.

Leadfotó: Flickr - Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.