Sztárok

Gyönyörű nővé cseperedett Grace Kelly unokája: a 30 éves Jazmin törvénytelen kapcsolatból született – fotók

Édesapja 14 éves korában ismerte el a házasságon kívül született lányt, aki ma már csodaszép, felnőtt nőként éli az életét. Bár Jazmint semmilyen rang nem illet, féltestvéreihez hasonlóan ő is örököl majd a herceg vagyonából.

Tinédzserként találkozott először az apjával

Noha az utóbbi időben II. Albert monacói herceg és felesége, Charléne hercegné rejtélyes házasságáé volt a főszerep a sajtóban, az uralkodó hírnevét már korábban is számtalan magánéleti botrány árnyékolta be. Mint megírtuk, a nyilvánosság előtt a tökéletes pár képében tetszelegnek, ám mindeközben többen arról suttognak, hogy a boldogságuk csupán látszat, s a felszín alatt súlyos problémák húzódnak – például a mai napig nem tudni pontosan, miért hagyta faképnél tavaly a családját hónapokra a hercegné. Sokan úgy vélik, Albert több alkalommal tanúsított csalfa természete is erősen közrejátszik Charléne furcsa viselkedésében, hiszen nyílt titok, hogy az uralkodó sosem a hűségéről volt híres. Már két, házasságon kívüli szerelemgyermeket is elismert, akik közül az idősebbik mostanra igazi, felnőtt nővé érett – ráadásul mióta édesapja törvényesen elismerte, a királyi családban is elfoglalta méltó helyét. Galériánkban megmutatjuk, kicsoda pontosan Albert törvénytelen lánya, azaz Jazmin:

Az uralkodó és a korábbi dél-afrikai úszónő 2011. július elsején állt oltár elé, 2014-ben pedig megszületettek az ikrek, Gabriella hercegnő és a trónörökös Jakab herceg. II. Albert azonban valójában négy gyermek édesapja.
Kattints a további képekért!

VI. Fülöp királyt idősebb lánya, Bourbon Leonóra követheti a spanyol trónon. Ugyan Asztúria hercegnője még csak 16 éves, de már most igazi kis hölgy, akiről a közeljövőben bizonyosan sokat fogunk még hallani.

Leadfotó: George Pimentel/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.