Sztárok

Óriási a döbbenet a palotában: kiderült, miért bujkál hosszú ideje a királyi család közkedvelt hercegnéje

Aggasztó hírek láttak napvilágot Charléne hercegnéről, aki állítólag egy elrontott plasztikai műtét miatt nem mutatkozik a nyilvánosság előtt immár hosszú ideje.

Tönkrement házasság

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, II. Albert monacói herceg és felesége, Charléne hercegné július 2-án ünnepelték 10. házassági évfordulójukat, ám a jeles napot nem töltötték együtt, ugyanis Charléne akkor már fél éve külön volt férjétől és gyermekeitől. A hercegné még idén január végén ment vissza Monacoból szülőhazájába, Dél-Afrikába, hátrahagyva az ikreket, Gabriellát és Jakabot, valamint csalfa férjét, Albertet. Az uralkodó már többször is pletykaalapot szolgáltatott az újságoknak, hiszen Albert soha nem a hűségéről volt híres: már két, házasságon kívüli gyermeket is elismert, de azt továbbra sem tudni, mi adott okot arra, hogy Charléne ilyen hirtelen otthagyta családját – sokan azt sejtik, az oka ismét egy szerelemgyerek felbukkanása lehet, de egyelőre mindenki csak találgat. Már az is felmerült, hogy talán épp a hercegné volt hűtlen férjéhez, de a palota egyik hírt sem erősítette meg vagy cáfolta. A hivatalos tájékoztatás szerint Charléne néhány alapítványi projekt miatt repült a távoli országba, de elkapott egy fül-orr gégészeti fertőzést, amely olyan súlyosnak bizonyult, hogy több műtétet is végre kellett hajtani rajta. Most azonban újabb hírek láttak napvilágot, amelyek arról szólnak egyik verzió sem igaz: sem az, hogy a hercegné házassága miatt menekült Dél-Afrikába, sem pedig az egészségügyi problémáiról szóló pletykák. Az viszont tény, hogy Charléne kórházba került, de nem akármilyen okból kifolyólag.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?