Ebből még baj lehet: tönkrement az uralkodópár házassága, a hercegné szülőhazájába menekült

II. Albert monacói herceg és Charlène hercegné július 2-án ünnepelték tizedik házassági évfordulójukat, azonban egy valami hiányzott a jeles napból, méghozzá maga a feleség, aki immáron fél éve külön van férjétől és gyerekeitől.

Mi történhetett?

II. Albert monacói herceg és Charlène hercegné még 2001-ben találkozott először Monte-Carlóban, ám akkor még váratott magára a komolyabb kapcsolat, ami végül 2006-ban vette kezdetét, négy évvel később pedig az uralkodó eljegyezte a korábbi dél-afrikai úszónőt és olimpikont. 2011. július elsején házasodtak össze, az egyházi esküvőjüket pedig másnap tartották. Boldogságukat három évvel később, 2014. december 10-én egyből két gyermek is megkoronázta, ugyanis megszülettek az ikrek, Gabriella hercegnő és Jakab herceg – utóbbi követi majd apját a trónon. Mindenki azt hitte, a korábban magánéleti botrányairól elhíresült Albert Charlène személyében megtalálta végre az igazit, ám úgy tűnik, kapcsolatuk most válságban van. A hercegné ugyanis január vége óta szülőhazájában, Dél-Afrikában van, méghozzá férje és gyermekei nélkül, sokan pedig azt sejtik, hogy házasságuknak hamarosan hivatalosan is véget vethetnek. De hogy mi az oka? Galériánkból kiderül!

II. Albert magánélete már korábban is bőven szolgáltatott pletykákat a sajtó számára: 2005-ben a német Bunte magazin például arról számolt be, hogy a herceg sógornőjével randevúzik, és már többször volt precedens arra is, hogy apasági pert indítottak ellene. Albert eddig két házasságon kívüli gyermeket ismert el, egy most 29 éves lányt, Jazmin Grace Grimaldit, valamint egy jelenleg 16 éves fiút, Alexandre Coste-t.
Kattints a további képekért!

A kétszeres Golden Globe-díjas, háromszoros Oscar-díj-jelölt amerikai színésznőnek, Natalie Woodnak a Csoda a 34. utcában hozta meg az azonnali sikert. Az egész világ felfigyelt a ragyogó tehetségre, majd sajnos tragikus sorsára.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak