Aggasztó hírek a palotából: összeomlott a hercegné, jelenleg is kórházban kezelik

A férje által nyilvánosságra hozott információkból kiderült, hogy a hercegné nincs jól. Elvonult egy egészségügyi intézménybe, ahol több hetes kezelés vár rá.

Mi lehet a baj?

II. Albert monacói herceg és Charléne hercegné házassága nem épp nyitott könyv, sőt: míg a nyilvánosság előtt tökéletes pár képében tetszelegnek, többen arról suttognak, hogy a boldogságuk csupán látszat, s a felszín alatt súlyos problémák húzódnak. Az uralkodó és a korábbi dél-afrikai úszónő 2011. július elsején állt oltár elé, pár évvel később pedig megszületettek az ikreik, Gabriella hercegnő és a trónörökös Jakab herceg. Albert hírnevét korábban magánéleti botrányok árnyékolták be, így jogosan hitték azt sokan, hogy a családalapítás véget vet ezeknek a problémáknak, ám úgy tűnik, téves volt az elgondolás. Most újabb nyugtalanító hírek kerültek napvilágra a monacói palotából…

Mint megírtuk, Charléne május elején váratlanul visszautazott a szülőhazájába: a hivatalos tájékoztatás szerint a hercegné néhány alapítványi projekt miatt repült a távoli országba, de elkapott egy fül-orr-gégészeti fertőzést, amely olyan súlyosnak bizonyult, hogy több műtétet is végre kellett hajtani rajta.
Kattints a további képekért!

Ha Grace Kelly-t és Charlize Theron-t összegyúrtuk volna, megkaptuk volna Charlene, monacói hercegnét. Benne van férje édesanyjának eleganciája és szoborszerű szépsége, ugyanakkor Theron vagánysága és huncutsága is. A hercegné a napokban ünnepelte 39. születésnapját, ennek örömére összegyűjtöttük a kedvenc szettjeinket tőle.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.