Sztárok

Oláh Gergő óriási elismerésben részesült

Az énekest ezennel az aktivista tevékenységéért díjazták.

Átadták a Kézdy György díjakat

Az Élet Menete Alapítvány idén is megrendezte a Kézdy György díjátadó ünnepséget. A járványhelyzet miatt csak szűk körben szervezték meg rendezvényt a budapesti Radnóti Miklós Művelődési Központban. A koronavírus az elmúlt évben megakadályozta, hogy az alapítvány egyik alapítójáról és a legendás színészről, Kézdy Györgyről elnevezett díjakat átadják, ezért az idei díjazottjainkkal együtt kerültek elismerésre a 2020-as év kitüntetettjei.

A 2020. évi díjazottokat Hegedűs D. Géza, Kossuth és Jászai Mari díjas színművész, az alapítvány kuratóriumának tagja, az idei díjazottakat pedig Gordon Gábor az alapítvány vezetője méltatta.

A 2020. évben Kézdy György díjjal elismertek:

  • Hajdú Péter, hosszútávfutó,
  • Oláh Gergő, előadóművész és roma aktivista,
  • Ian Lindsay, volt brit nagykövet.

2021. év díjazottjai lettek:

  • Dr. Lebovits Éva és Dr. Lebovits Imre, holokauszttúlélők,
  • Dr. Deutsch Zsuzsanna, főorvosasszony
  • Fritz Zsuzsa, a Bálint Ház volt igazgatója

A díjátadást követően Müller Péter Kossuth díjas író olvasott fel legutóbbi könyvéből, majd fia, Müller Péter Sziámi és Darvas Ferenc zongoraművész tartott előadást. Az díjátadást és az előadást követően díszvacsorán látták vendégül a meghívottakat.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó egy szívbemarkoló gesztussal kedveskedett Meghan Markle-nek, aki azonban két szóval letudta Károly megható felajánlását.
Lifestyle
Komoly pénzügyi problémákkal találja szembe magát rövidesen három csillagjegy a horoszkóp szerint. Eláruljuk, kik ők.
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?