Sztárok

Íme, minden idők 10 legnépszerűbb magyar televíziósa

November 21. a televíziózás világnapja. S bár a bemondónők kora lejárt, Tamási Eszter, Takács Marika, Déri János, Kudlik Júlia és a többiek mindig a magyar kultúra részei maradnak.

Tévés legendák

A tévé minden kétséget kizáróan a mindennapjaink része és hatással van az egész életünkre. Éppen ezért 1996 óta november 21-e a televíziózás világnapja. Célja, hogy a televíziós társaságok olyan témákat állítsanak középpontba, mint a béke, az együttműködés, a fejlődés.

A jeles nap alkalmából összegyűjtöttük azt a 10 legendás hazai tévést, aki szakmai hozzájárulása nagyban hozzájárult a magyar televíziózás jelenlegi színvonalához.

Tamási Esztert fénykép alapján kereste fel és bemondóként alkalmazta a Magyar Televízió 1957-től kezdve egészen 1991-ben bekövetkezett haláláig. Vezette többek között a Híradót, a Táncdalfesztivált, a Kodály énekversenyt és az Iskolatelevíziót. 1971-ben indult az Önök kérték című kívánságműsor, melynek 1990-ig a műsorvezetője volt. Sokoldalúságát szórakoztató szilveszteri műsorokban is bizonyította.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: facebook.com/gundeltakacsgabor.hivatalos; facebook.com/OrigoHirek; facebook.com/atv.hu

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.