Sosem hallott részletek Várkonyi Andrea házasságáról: intim titkokat árult el a műsorvezető

Várkonyi Andrea élete talán egyik legboldogabb időszakát éli: nemrég megházasodott, a napokban pedig megjelent első könyve is, melyben eddig sosem hallott titkokat árult el a házasságáról, és arról, milyen a kapcsolata a férjével.

Izgalmas időszak áll mögötte

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy igazi álomesküvő keretein belül fogadtak egymásnak örök hűséget idén szeptemberben: a 46 éves médiaszemélyiség és az 55 éves üzletember esküvőjére a romantikus Alcsúti Arborétumban került sor, s úgy tudni, házasságkötésüket nagyjából háromszáz vendéggel ünnepelték. Andrea korábban elárulta, határtalan boldogsággal tölti el, hogy házasságban élhet, s őszintén mesélt arról is, milyen érzelmek fűzik a férjéhez:"Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség, mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra”. A csinos tévés számára azonban nem csak az esküvő miatt volt mozgalmas az elmúlt időszak: mint megírtuk, nemrég szakmai szempontból is mérföldkőhöz érkezett az élete, hiszen megjelentette első könyvét És ezt lehet? Jogod van jól lenni címmel – a kötetben eddig sosem hallott részleteket árult el a Mészáros Lőrinchez fűződő romantikus viszonyáról, és arról, milyen számára az ideális párkapcsolat. További részleteket a galériánkban találsz!

A műsorvezető és pszichológus kötete már a megjelenés előtt hatalmas érdeklődést váltott ki az emberekből, hiszen szinte azonnal a Bookline előjegyzési sikerlistájának élére ugrott – a Jaffa Kiadó gondozásában megjelenő 302 oldalas alkotás a hétvégén került a könyvesboltok polcaira. „Bár elég furcsa, szokatlan érzés a saját könyvemet a polcokon látni! De a lényeg, hogy hétvégétől már kapható online és a nagyobb könyvesboltokban!” – írta a napokban Andrea, aki már izgatottan várta ezt a pillanatot. Az újdonsült házaspár ritkán mesél a nyilvánosságnak a kapcsolatukról, a tévés azonban a könyvben kivételt tett…
Kattints a további képekért!

Bámulatosan mutatott az esküvőjén Várkonyi Andrea: a csinos műsorvezető egy magyar divattervező darabjában állt oltár elé.

Leadfotó: Instagram/ varkonyiandrea_va

Oldalak