Sztárok

Apa lett Fekete-Győr András, megmutatta az első gyermekét

A közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt egy tündéri apa-fia fotó kíséretében.

Már korábban tudni lehetett a pici nemét

A Momentum volt elnöke és miniszterelnök-jelöltje augusztusban jelentette be a Facebook-oldalán, hogy párjával gyermeket várnak. Fekete-Győr András már ekkor elárulta, hogy kisfiúval bővül a családjuk Ágival, akit pártban való munka során ismert meg.

A születendő gyerkőcünk egy újabb, és mind közül a legnyomósabb indok, amiért megéri minden perc, amit a hivatásommal töltök. Tudom, hogy egy olyan világba fog születni, amely korántsem tökéletes, éppen ezért nagy a felelősségünk abban, hogy milyen példát mutatunk neki, és hogy milyen jövőt formálunk számára. Úgy érzem, hogy ezzel az új életszakasszal sokat változik majd az, ahogy a világra vagy akár a politikusi szerepemre tekintek. Tehát 32 év után új fejezet nyílik az életemben. Érett már, várom már” – írta ekkor a politikus, valamint megmutatta a gyermekvárás boldog pillanatait is egy kedves fotón.

Vasárnap pedig már az örömhírről is beszámolhatott, mutatjuk a következő oldalon.

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...