Sztárok

Vége: szomorú hírt jelentett be Galambos Erzsi, senki nem számított erre a megdöbbentő fordulatra

Nem áll többé színpadra Galambos Erzsi – jelentette be a Kossuth Rádió műsorában. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Kalendárium című műsorban ugyanakkor elmondta, hogy teljesen nem akar elszakadni a színház világától.

Olyan karriert tudhat magáénak, amit nem sokan

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, Galambos Erzsi pályafutása egészen hihetetlen: a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, érdemes és kiváló művész is egyben, valamint a Halhatatlanok Társulatának, a Budapesti Operettszínház és a József Attila Színház örökös tagja. A művésznő immáron több mint 75 éve színesíti a színészi pályát, főleg zenés darabokban, valamint operettek primadonnaszerepeiben alkotott maradandót, de ő a musical műfajának egyik első hazai előadója is, emellett prózai színésznőként is kiemelkedőt alkotott és alkot a mai napig. Igen ám, de a művésznő most szomorú hírt közölt a rajongóival: úgy döntött, hogy visszavonul és nem áll többé a színpadra, ugyanakkor hozzátette, teljesen nem fog elszakadni a színház világától.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!