Sztárok

Gubík Ági nagy fába vágta a fejszéjét: a csodaszép színésznő egy magyar írónő bőrébe bújik majd, lelkesen készül a kihívásra

Fejős Éva saját babavárásának történetével számos nő reménye és példaképe lett: sokat tett azért, hogy hazánkban kevésbé számítson tabunak, ha egy nő a negyedik X után vág bele a családalapításba. Az ismert írónő életének erről a szakaszáról most színdarab született, amelyben Gubík Ági alakítja majd Évát.

Késői negyvenesként gyermeket szülni

Fejős Évát meglepte, hogy számos izgalmas, egzotikus helyszínen játszódó regénye közül éppen saját életének ezt a szakaszát, és a Bébi. Bumm! című könyvét szeretné színdarabbá átdolgozni a Bánfalvy Stúdió rendezője. "Nagyon meglepődtem, amikor a kiadónkból jelezték, hogy megkeresett a Bánfalvy Stúdió rendezője, mert szeretne együtt dolgozni velem. Amikor találkoztam Horváth Csabával, azt állította, hogy az életem szerinte van olyan izgalmas, mint egy regény, és ő kifejezetten a Bébi. Bumm!-ra gondolt, amiben a kései gyerekvállalásomról mesélek. Bár sok olvasóm osztotta és osztja meg velem azóta is a saját történetét, akár kései, akár korai, akár halogatós gyermekvállalásról, vagy éppen reményekről van szó, mégis meglepődtem, hogy a meglehetősen izgalmas, sokszor egzotikus, és mégis életszagú könyveim közül ez keltette fel az érdeklődését" - mesélte Éva. "Persze nagyon megörültem, és őrületesen nagy feladatnak tartom, hogy egy egyszemélyes darabnak álmodta meg a rendező a történetet. Drukkolok Gubík Áginak, mert a hétköznapi életben sem egyszerű Fejős Évának lenni, a fejemben élő rengeteg regénykarakterrel, akik időnként beszélnek is hozzám, hát még a színpadon. Mellette persze az sem mindegy, hogy egy olyan érzékeny témát fog meg, amiről mindenkinek megvan a markáns véleménye, akár érinti őt vagy bármelyik szerettét a dolog, akár nem" - tette hozzá nevetve az írónő, aki izgatottan várja az október 14-i bemutatót.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.