Sztárok

Mindjárt 64 éves a világ egykori legszexibb férfija: a Duran Duran frontemberéért a mai napig rajonganak a nők

A Duran Duran és az Arcadia frontembere október 27-én tölti be a 64. életévét, a nők pedig a mai napig bálványozzák őt, pedig sokat változott az évek során.

Sokoldalú tehetség

Simon Le Bon 1958-ban látta meg a napvilágot Angliában a Le Bon-család első gyermekeként – Simont még két fiú, David és Jonathan követte a sorban. Kevesen tudják róla, de Simon már fiatal korától tagja volt a helyi templomi kórusnak, illetve színésznek is tanult – tanulmányait a Pinner County Grammar Schoolban kezdte, ugyanabban az iskolában, ahol korábban Elton John is tanult. Simon a Birminghami Egyetemen szerezte a diplomáját, méghozzá dráma szakon, ám az élet mégis úgy hozta, hogy nem a színészkedéssel vált világhírűvé, habár szerepelt néhány televíziós reklámban és színházi műsorban. A hőn áhított sikert a Duran Duran nevű zenekar hozta meg számára, amit John Taylor és Nick Rhodes, illetve Stephen Duffy alapított. Simont egy akkori barátnője mutatta be az együttesnek 1980-ban, egy meghallgatás után pedig elindult a közös munka, ami gyümölcsöző volt a zenekar és Le Bon számára is. Időközben, 1986-ban Simon megalapította az Arcadia névre hallgató együttest is Nick Rhodes-al és Roger Taylorral, a banda pedig nemcsak az Egyesült Királyságban, de az Egyesült Államokban is óriási sikereket ért el. Le Bon szólóprojekteket is csinált együtteseitől függetlenül, így nem véletlen, hogy hihetetlen ismertségre és rajongótáborra tett szert – a nők egyenesen odáig voltak érte, bálványozták őt, ez pedig akkor sem változott meg, amikor 1985-ben feleségül vette Yasmin Parvaneht. Simon előtte azonban igazi nőcsábász volt, és kihasználta külseje és tehetsége adta lehetőségeit a gyengébbik nemmel szemben – olyannyira jóképű férfinek tartották őt, hogy még a People magazin is a legszebb férfinek választotta őt. Galériánkban mutatjuk az egykori szívtiprót!

Le Bon első komolyabb barátnője Claire Stansfield volt, aki modellként és színésznőként is tevékenykedett, Simon pedig el is jegyezte őt, ám később szakítottak, így került a képbe Yasmin.
Kattints a további képekért!

Harry a hírek szerint képtelen elfogadni, hogy apja feleségéből királyné lett: úgy tudni, hogy sosem kedvelte igazán Kamillát, így nem meglepő, hogy a herceg nem ugrál örömében attól, hogy mostohaanyja igen nagy tisztséget tölt be Erzsébet halála óta.

Leadfotó: Facebook/Biography

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.