Galambos Erzsi 90 éves lett: a primadonna 70 éve van a színészi pályán, így köszöntötte őt az ország

A színművésznő születésnapjának megünneplése kissé máshogy sikeredett, mint a korábbi években, de természetesen a köszöntések most sem maradtak el.

Elképesztő karrier

Galambos Erzsit minden bizonnyal egy magyarnak sem kell bemutatni: a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, érdemes és kiváló művész is egyben, valamint a Halhatatlanok Társulatának, a Budapesti Operettszínház és a József Attila Színház örökös tagja. A művésznő immáron több mint 70 éve színesíti a színészi pályát, főleg zenés darabokban, valamint operettek primadonnaszerepeiben alkotott maradandót, de ő a musical műfajának egyik első hazai előadója is, emellett prózai színésznőként is kiemelkedőt alkotott és alkot a mai napig. Galambos Erzsi december 5-én látta meg a napvilágot Budapesten 90 évvel ezelőtt, kerek születésnapja alkalmából pedig természetesen rengetegen felköszöntötték a kortalan színésznőt, aki kollégái és ismerősei szerint a mai napig egy igazi energiabomba, rendszeresen segít a rászorulókon is, így nem csupán karrierjében remekel, de emberi mivolta is kifogásolhatatlan.

Galambos Erzsi a koronavírus-járványnak köszönhetően tavaly karanténban töltötte napjait, ami rendkívül megviselte őt, hiszen az elszigeteltség komoly lelki problémákat okozott a társaságkedvelő színművésznőnek.
Kattints a további képekért!

A Müpában tartott, közönség nélküli gálaesten tíz kategóriában nyújtották át pénteken az idei Prima Primissa Díjakat, méghozzá a 18. alkalommal.

Leadfotó: Facebook/kupakoipaprika

Oldalak