Fluor Tomi nem járt sikerrel - Kifogtak rajta a plüssfigurák

A Menny a Pokolba’ adásában Fluor Tomi és Müller Attila csapata feszült egymásnak. Habár a kvízkérdésekben jól teljesítettek, végül kikapott a Fluor-csapat. Áramütés, harisnyahúzás és rettenetes vérmedvék a zenecsatorna műsorán.

Bármi megtörténhet a VIVA pokoli műsorában, amelyben gusztustalan bogarakkal, nyálkás kígyókkal, áramütéssel, valamint állatok testrészeivel próbálják megtörni a játékosokat. Azt viszont senki sem gondolta volna, hogy puha plüssfigurák fognak ki a laza énekesen.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
„Az, hogy állatok belső szervein csúszkáljak, nekem már egy kicsit sok volt” - reagált csapattársa küzdelmeire Fluor, aki a durvább feladatokat inkább átpasszolta a többieknek. Végül neki sem volt könnyebb dolga, ugyanis úgy kellett megetetnie bekötött szemű társát, hogy közben áramot vezettek bele. „Régebben jártam speedfitnessre, úgyhogy nem volt annyira szokatlan. Inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas” - mesélt élményeiről Tomi.

Hasonlóan lehetett ezzel Müller Attila is, hiszen mindketten ugyanúgy teljesítettek. Az igazán nagy meglepetést egyébként Attila a harisnyás feladatban okozta. Olyan gyorsan húzkodta a lábára a harisnyákat, hogy ez ellenfelét el is gondolkoztatta. „Régen balettintézetes voltam” - reagált a felvetésekre a műsorvezető.

A kvíz során aztán Fluorék csapata is feljött. „A 90-es évek retróban vagyok a legjobb, de egyébként bármiben” - összegezte zenei ismereteit az énekes. A plüssmacikat viszont valószínűleg nem ismeri ennyire jól, ugyanis annyira megijedt, amikor belenyúlt a plüssmackókkal teli dobozba, hogy inkább föladta a küzdelmet. „Amikor feltűnt, hogy a többiben csótányok vannak, inkább rábíztam a csapattársaimra a feladatot” - magyarázta az esetet Fluor, akinek így végül veszített a csapata.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.