Esküvő a paradicsomban - Malek Miklós feleségül vette szerelmét

Az X-Faktorból ismert Malek Miklós és szerelme, Kasia egy álomszerű esküvőn mondták ki a boldogító igent. A ceremónia helyszínéül a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigete, Maui szolgált.

A Blikk értesülései szerint a pár már tavaly eljegyezte egymást, ami azonban sokkal hétköznapibbra sikerült, mint maga az esküvő. „Elvittem Kasiát vacsorázni, hogy egy kicsit kifújjuk magunkat. Ekkor kértem meg a kezét, teljesen váratlanul, egy egyszerű hétköznapon. Azért rendeztem így, hogy még csak ne is sejtse, mire készülök” – nyilatkozta tavaly Malek Miklós.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az esküvő a világ talán egyik legszebb szigetén volt, Mauin. Miklós ezzel teljesítette szerelme egyik legrégibb kívánságát: „Kicsivel több mint egy év jegyesség után Mauin megtörtént az esküvő. Ez a csodálatos sziget a világ legfiatalabb helyei közé tartozik, ahol még működő vulkán is van. Kasia álma volt, hogy ott legyen az esküvő, és nekem semmi kifogásom sem volt ellene, mert ez a sziget az egyik kedvenc helyem. Hawaii mindentől messze található az óceán közepén, több ezer kilométerre van az egyik irányban Japán, a másikban pedig Kalifornia. Az esküvő az óceán partján zajlott a lemenő nap fényé¬ben. Amikor elmondtam a szüleimnek, hogy cipőre itt nem lesz szükség, azt hitték, viccelek. Nagyon szűk körben tartottuk a szertartást, a szüleinken kívül néhány közeli barátunk volt csak jelen. Úgy érzem, nagyon szép élmény volt mindenkinek, de számunkra legalábbis biztos!”

Teljes szívből gratulálunk az ifjú párnak!

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...