Hihetetlen vallomás - Drogfüggőségéről vallott Sabrina, a tiniboszorkány

A Glee sztárjának, Cory Monteith-nak a halála rengeteg hírességet sokkolt, akik most sorra vallják be egykori drogfüggőségüket. Zac Efron és Nick Carter után most egy olyan színésznő vallott színt, akiről sose gondoltuk volna, hogy egyáltalán ismeri a drog szót.

A „Sabrina, a tiniboszorkány” sorozat főszereplője, Melissa Joan Hart volt a 90-es évek egyik nagy sztárja. A színésznő a nemrég megjelent önéletrajzi könyvében több fejezetet is szentelt ennek az időszaknak, ami mint kiderült nem is volt olyan felhőtlen, mint gondoltuk.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A 37 éves Melissa őszintén ír életének sötétebb szakaszáról is, így azt is megosztja rajongóival, hogy sok más sztárhoz hasonlóan ő sem volt képes ellenállni a drogoknak: „Kb. 1,5 évig próbálkoztam fűvel, ecstasyvel, gombával és meszkalinnal, azonban nem találtam meg a boldogságot a droghasználatban. Egyszerűen nem szeretem elveszíteni az irányítást.”

A színésznő szerencsére megúszta és nem úgy végezte, mint pályatársai. Melissa karrierjére sem volt rossz hatással ez az időszak, hiszen azóta is sikereket ér el.

Fotók: fabzz.com; wallpaperus.org

Oldalak