Feltámadt a Rolling Stones - ez Mick Jagger fiatalságának titka

A legendás énekes, aki nyolcgyermekes családapa, és a '60-as és '70-es években a szex, a drog meg a rock 'n' roll szimbóluma volt, napjainkban is fantasztikusan néz ki. Simán letagadhatna tíz évet, ha nem többet! De a kérdés az: hogy képes erre Jagger? Talán a genetikának köszönheti? Apja, aki testnevelés tanár volt, 93 éves koráig élt.

Újra turnézik a Rolling Stones

2017-ben starolt el a No Filter turné. Két éven át járták Európát, utána Észak-Amerika következett. 2019 áprilisában indultak volna Miamiba, de Mick Jagger kórházba került, ezért elhalasztották a koncerteket. Június végén felépült és utána folytatták a turnét.

Ám 2020-ban nekik is megálljt parancsolt a koronavírus és számos fellépést kellett lemondaniuk.

Viszont idén szeptember végén ismét útjára indult a Rolling Stones, igaz, nem kis tragédia árnyékolta be indulásukat.

Még augusztus elején adott ki közleményt a banda, miszerint Charlie Watts, aki 1963 óta játszott dobosként az együttesben, orvosi beavatkozáson esett át. Akkoriban arról volt szó, hogy Steve Jordan ül a helyére, amíg nem gyógyul.

De ez sajnos állandósult, ugyanis Charlie Watts idén augusztusban, 80 éves korában elhunyt. Viszont, ahogy mondani szokták, „a show-nak folytatódnia kell” és ha bár bandatagok levoltak sújtva, szeptember 26-án útjára indult turné, amelyen meg is emlékeztek az elhunyt alapító tagról.

Koncertjeik ma is teltházasak, a 78 éves Mick Jagger pedig olyan lendületes formában van, mintha második tinikorát élné. Mi lehet a titka? Azonkívül, hogy roppant divatosan öltözködik...

Kattints a galériánkra és megtudod!

Rendszeresen mozog A The Sun szerint a turnék között Jagger naponta több kilométert futott, emellett köztudottan kerékpározik, kick-boxozik, úszik és edz. Emellett kisegítő személyzete is van, köztük több fitneszedző és dietetikus is. 24 éve ugyanazt a személyi edzőt alkalmazza, Torje Eike norvég gyógytornászt és még mindig találkozik vele hetente többször.
Kattints a további képekért!

Leadkép: 123rf.com

Szinte hihetetlennek tűnik, de Hollywood egyik nagy szívtiprója, nők millióinak kedvence már a 60-as éveit tapossa: Antonio Banderas olyan világhírű filmekkel vált ismertté, mint a Desperado, a Zorro álarca, az Interjú a vámpírral vagy az Eredendő bűn.

Oldalak