Rúzsa Magdi 36 éves lett: az énekesnő megható gondolatokat osztott meg várandósságával kapcsolatban

Rúzsa Magdolna minden bizonnyal már alig várja, hogy hármasikrei napvilágot lássanak, azonban várandósságát is örömökkel teli időszakként éli meg.

Hármas ünnep

Már nem újdonság a hír, miszerint az aranytorkú énekesnő, Rúzsa Magdolna három kisbabát hord a szíve alatt. A Megasztár egykori felfedezettjének gyermekei szerencsére egészségesen és szépen fejlődnek, Magdi és kedvese, Vilmos pedig izgatottan várja, hogy szülővé váljanak, miután két kisfiúk és kislányuk világra jön, így hamarosan nagycsaládos házaspárnak mondhatják majd magukat. Magdi nemrégiben azt is elárulta, hogyan választ keresztnevet ikreinek: az énekesnő a neveket egy Excel-táblázatba gyűjti párjával, amikor pedig babái megszületnek, akkor választanak hármat közülük. „Először arra készültünk, hogy két kislány és egy kisfiú cseperedik a pocakomban. Bajban voltunk, hogy két tetsző lánynevet találjunk, ám épphogy meglett a befutó, az orvos közölte, hogy két fiút és egy kislányt lát. Ezért már úgy vagyok vele, hogy kiderül, ha világra jöttek” – fejtette ki korábban. Nos, az énekesnő életének tehát talán legszebb időszaka elé néz, a minap pedig bőven volt oka az örömre: advent első vasárnapján ünnepelhette 36. születésnapját, melynek alkalmából megható gondolatokat osztott meg Instagram-oldalán.

Rúzsa Magdi épp a minap osztott meg egy fotót terhespocakjáról: mint mondta, hasától már nem látja a lábfejét sem: „Én egy két lábon járó pocak lettem” – fűzte a képhez.
Kattints a további képekért!

Megdöbbentő információk derültek ki Diana hercegné és Károly herceg házasságáról, amiről Allan Peters őrmester rántotta le a leplet sok-sok év után – végre mindenki megtudhatja, ki csalt meg kit első alkalommal. Vajon tényleg a herceg volt a ludas, vagy netán Diana hercegné árulta el férjét?

Leadfotó: Instagram/ruzsamagdolna

Oldalak