Sztárok

Álomesküvőjük után öt hónappal válik Stana Alexandra és Köcse György: Árpa Attila választ adott a találgatásokra

A Dancing with the Stars két profi táncosa, Stana Alexandra és Köcse György idén nyáron álltak oltár elé. Úgy tűnt, egymás személyében ráleltek a boldogságra, ám öt hónappal a mesebeli esküvőjük után robbant a hír, hogy külön utakon folytatják tovább.

Már az esküvő előtt is voltak problémáik

A Dancing with the Stars első évadából megismert táncospárt hamar a szívébe zárta a közönség - Köcse György Pásztor Anna partnereként lépett színpadra, míg kedvese, Stana Alexandra Győrfi Danival hódította meg a táncparkettet. A táncosoknak azonban nem csak a verseny miatt volt emlékezetes a Dancing with the Stars, hiszen számukra egy másik izgalmas esemény is történt a műsor alatt, György ugyanis ekkor kérte meg szerelmét, hogy legyen a felesége. A jegyesek júniusban kötötték össze hivatalosan az életüket: a ceremónia csendben, szűk családi körben zajlott le, de természetesen a lakodalom sem maradhatott el, amire kicsit később, augusztus 20-án került sor a szabolcsi Biriben található, romantikus Le Til Kúriában. Ám mint kiderült, sajnos mindez csak látszat volt: a szerelmesek kapcsolata már a boldogító igen előtt válságba került, problémáikat pedig versenyzőtársaik, a stáb, valamint a nézők és a követők előtt is titkolták. A váratlan bejelentésre sokan felkapták a fejüket, és azonnal szárnyra kaptak a pletykák, miszerint a szakítás oka Árpa Attila lehet, aki együtt táncolt Alexandrával a DWTS második évadában: az elmúlt hónapok során szinte minden szabadidejüket együtt töltötték a próbák miatt, ráadásul a parketten látott gyengéd pillantások, forró érintések és a tapintható szenvedély megerősítette a gyanút sokakban, miszerint sokkal több van közöttük, mint egyszerű munkakapcsolat. A válás híre mellett a színész sem mehetett el szó nélkül, és tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, valóban egymásba szerettek-e gyönyörű táncpartnerével, vagy mindez csak félreértés. A galériánkban megtalálod a részleteket!

A színész-producer és profi táncos partnere már az első élő show után a zsűri és a közönség egyik kedvencévé váltak. Nem is csoda, hiszen amellett, hogy hétről hétre bámulatos produkciókkal kápráztatták el a nézőket, egyértelműen látszott az is, milyen jól működik köztük a kémia. Ezt ők maguk sem titkolták: mint azt megírtuk, Alexandra korábban elárulta, ők ketten nagyon hasonlítanak egymásra – ugyanolyan szenvedélyesek, tüzesek, impulzívak és kitartóak.
Kattints a további képekért!

Nagy Réka és Hegyes Bertalan párosa búcsúzott a Dancing with the Stars elődöntője végén, így ők már nem lehetnek ott a mindent eldöntő 9. adásban – Réka azonban mégsem szomorkodik, ugyanis elárulta, hogy renegeteg dolgot köszönhet a műsornak, a legtöbbet pedig párjának, Bercinek, aki visszaadta számára a reményt.

Leadfotó: TV2/ Mokka

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Cate Blanchett, napjaink egyik legsokoldalúbb színésznője, aki megannyi ikonikus filmben nyújtott emlékezetes alakítást. Azonban nemcsak vitathatatlan tehetségének, hanem kivételes külső...
Sztárok
Robin Williams a nyilvánosság előtt úgy tűnt, mindig szerepet játszik; szórta a poénokat, hogy megnevettesse az embereket, közben pedig nem titkolta alkoholproblémáit és házasságai kudarcát. Azonban...
Lifestyle
Vigyázat, mert a Google segít nekünk a munkakerülésben a régi élményekkel.