"Minden álmunkat felülmúlta" - Mesebeli lagzit tartott a Dancing with the Stars táncospárja - fotók

Emlékezetes esküvőt tartott Stana Alexandra és Köcse György: ugyan a polgári ceremónia szűk családi körben zajlott le júniusban, az augusztusi lagzin már a barátaik és a külföldön élő családtagjaik is együtt ünnepeltek az ifjú párral.

Hajnalig bulizott a násznép

A Dancing with the Stars első évadából megismert táncospárt hamar a szívébe zárta a közönség - Köcse György Pásztor Anna partnereként lépett színpadra, míg kedvese, Stana Alexandra Győrfi Danival hódította meg a táncparkettet. A táncosoknak azonban nem csak a verseny miatt volt emlékezetes a Dancing with the Stars, hiszen számukra egy másik izgalmas esemény is történt a műsor alatt, György ugyanis ekkor kérte meg szerelmét, hogy legyen a felesége.

A jegyesek júniusban kötötték össze hivatalosan az életüket: a ceremónia csendben, szűk családi körben zajlott le, de természetesen a lakodalom sem maradhatott el, amire kicsit később, augusztus 20-án került sor a szabolcsi Biriben található Le Til Kúriában – az újdonsült feleség a Best magazinnak elárulta, nem indult stresszmentesen a nagy nap.

– A fodrászhoz késve érkeztem, az autópályán dugó volt, a tervezettnél két órával később érkeztem a helyszínre. De amikor megpillantottam a kúriát, a dekorációt, a meseszép virágokat, egyből potyogni kezdtek a könnyeim. Mintha egy álomba csöppentem volna – idézte fel a szívmelengető pillanatokat Alexandra. A szertartás pont olyan meghitten zajlott, mint ahogyan az a hollywoodi romantikus filmekben lenni szokott: az egész lagzi meseszerű volt, s a menyasszony és a vőlegény is csordultig telt a meghatottságtól, mikor meglátták egymást – arra egyébként külön figyeltek, hogy az esküvő előtti éjszakát külön töltsék, de a helyszínre sem együtt érkeztek. Alexandrát az édesanyja kísérte az oltárhoz, kezében tízkilós kutyájukkal, de az esküvői zenék kiválasztásában is az örömanya segédkezett. A szertartás után pedig jött az ünneplés, ami fergetegesre sikerült: a házaspár romantikus rumbát lejtett a hitvesi tánc során, méghozzá egy Christina Aguilera-dalra.

– Végig jókedv uralkodott. Mindenki táncolt, volt, aki másnap reggel nyolckor még a medencében bulizott. Minden álmunkat felülmúlta az esküvőnk – tette hozzá Alexandra, akit hamarosan újra láthat a közönség a tévéképernyőn, hiszen Árpa Attila oldalán lép majd táncparkettre a Dancin with the Stars második évadában - férje pedig Dobó Kata partnereként folytatja a versenyt.

A polgári szertartásra már a nyár elején sor került, azonban csak kevesen vettek részt a ceremónián. A menyasszony akkor mást viselt, mint az augusztusi lagzin - a polgári esküvőre egy nude és fehér színű, csipkés ruhát választott, amiben pompásan festett.
Kattints a további képekért!

Talán ők maguk sem gondolták volna az elején, de a DWTS profi versenyzői ma már maguk is sztároknak számítanak.

Leadfotó: Instagram

Oldalak