Sztárok

Végre révbe ért Lindsay Lohan: jóképű szerelme megkérte a kezét

Úgy tűnik, sínre került az egykori botrányhős élete, újabb örömhírt jelentett be Lindsay Lohan.

Eljegyezték Lindsay Lohant

Nemrég a Femcafe.hu-n volt szerencsénk beszámolni arról, hogy hosszú évek mellőzöttsége után nagy visszatérésére készül Lindsay Lohan, aki egy karácsonyi Netflix-filmben jutott újra főszerephez. A színésznő a kétezres években inkább a botrányaival keltett feltűnést, féktelen bulizásai miatt került a címlapokra, illetve a törvénnyel is meggyűlt a baja, és a rehabot is megjárta. Korábbi cikkünkben kitértünk rá, hogy bár a színésznő kétség kívül jobb formában van most, azért nem múltak el nyom nélkül a viharos évek, amit néhány fecskendőnyi botoxszal igyekezett orvosolni.

Szerencsére mindez a magánéletére nincsen hatással, hiszen vasárnap óriási örömhírt jelentett be a közösségi oldalán, miszerint dubaji származású pénzügyi szakember párja, Bader Shammas, két évnyi randizás után megkérte a kezét. „A szerelmem. Az életem. A családom. A jövőm” – írta a négy képet tartalmazó, lapozható poszthoz a 35 éves Lohan, aki gyönyörű eljegyzési gyűrűjét is megvillantotta a fotókon.

Nem ez az első alkalom, hogy a színésznőt eljegyezték: 2016-ban öt hónap randevúzás után eljegyzést kötött Egor Tarabsovval, az orosz milliomossal azonban az előtt szakítottak, hogy sor került volna az esküvőre.

Apja nyomdokaiba lépett Arnold Schwarzenegger szerelemgyereke, aki a testépítő-színész-kormányzó legjobb tulajdonságait örökölte – legalábbis ami a hasizmokat illeti, biztosan. Ezt nem akarod kihagyni!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.