Újra filmszerepet kapott Lindsay Lohan, de az arca már sosem lesz ugyanolyan, mint régen

Nagy visszatérésre készül a kétezres évek egyik legnagyobb botrányhősnője, élete viharos évei azonban nem múltak el nyom nélkül, a színésznő arca szinte felismerhetetlen a rengeteg botox miatt.

Nagy visszatéréssel próbálkozik

Az elmúlt napok bulvárhírei alapján okkal érezhetnénk azt, hogy újra 2007-ben vagyunk, hiszen a korszak ikonikus botrányhősnői újra a címlapok főszereplői, igaz, ezennel nem a féktelen bulizásukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem azzal, hogy végre úgy tűnik, mindegyikük élete sínre került. A pophercegnő Britney Spears 13 gyötrelmes év után kikerült a gyámság alól, az egykori partikirálynő Paris Hilton is lenyugodott, és kimondta a boldogító igent a szerelmének, a triumvirátus harmadik tagja, Lindsay Lohan pedig hosszú évek mellőzöttsége után végre ismét forgat, ugyanis szerepet kapott egy karácsonyi filmben, ami nem mellesleg a népszerű Netflix streaming-szolgáltató égisze alatt készül.

Most ki is került az első hivatalos fotót a Christmas in Wonderland, azaz a Karácsony csodaországban címet viselő filmből, a képen pedig Lohan kéz a kézben látható a férfi főszereplőt alakító Chord Overstreettel, akit legtöbben a Glee-ből ismerhetünk. A posztot elnézve azonban nem mindenki csak a dolog jó oldalát vette észre, sokan inkább a színésznő külsején felfedezhető változásokat emelték ki, és nem a jó értelemben sajnos…

Lapozd fel a galériánkat!

Az egykori gyereksztár élete finoman szólva sem volt hullámvölgyektől mentes az elmúlt években, a kétezres években többször is meggyűlt a baja a törvénnyel, alkohol- és drogproblémákkal küzdött, és egy időben szó szerint ki-be járkált a rehabra.
Kattints a további képekért!

A kilencvenes évek szexszimbóluma ma már csak árnyéka régi önmagának.

Leadfotó: 123rf

Oldalak