Sztárok

Hajszálon múlt, hogy nem történt tragédia: félelmetes pillanatokat élt át Ónodi Eszter

Ónodi Eszter, a Katona József Színház oszlopos tagja hatalmas népszerűségnek örvend hazánkban, ráadásul a legnagyobb magyar filmek nélkülözhetetlen szereplője is egyben. A Jászai Mari-díjas színésznő most felidézte, mire gondolt, miközben az Aglaja című film forgatása során több tíz méter magasságba emelte fel a hajánál fogva egy darukezelő.

Kivételes művész

Ónodi Eszter 1991–1995 között az ELTE angol–magyar szakán tanult és szerzett bölcsészdiplomát, de időközben felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Főiskolára is, Zsámbéki Gábor osztályába. Már harmadéves főiskolásként megismerhette a színházi világ rejtelmeit, hiszen megkapta első főszerepét a Katona József Színházban, majd belekóstolhatott a forgatás világába is. Immáron 23 éve a neves teátrum tagja, de számos helyen vendégművészként is színpadra lép, emellett a legrangosabb magyar filmekben is láthatják a nézők, no meg számos külföldi filmben szinkronizál. Az idei ősz azonban egy teljesen új fejezetet is nyitott az életében, hiszen az Ónodi Eszter & The Open Pub zenekar énekesnőjeként debütált a közönség előtt: az Előadóművészi Jogvédő Irodának adott interjújában elárulta, hogyan élte meg a fellépést, illetve az odáig vezető utat, emellett kitért az Aglaja című film forgatására is, melynek során hajmeresztő pillanatokban volt része. A galériánkban megtalálod a részleteket!

„Korábban egyáltalán nem merült fel bennem, hogy ezen a területen is próbára tegyem magam, de a lehetőséget az élet elém hozta – ráadásul pont a pandémiás karantén alatt –, én pedig úgy éreztem, élnem kell vele” – kezdte a művésznő hozzátéve: az együttessel kezdetben – Kirschner Péter megkeresésére – egy zenei szám erejéig álltak össze. Végül olyan jól sikerült minden, hogy úgy döntöttek: megalapítják a formációt. „A közönség nagy örömmel, nyitott szívvel fogadta a zenénket, ezért is igyekszünk, hogy a következő hetekben, hónapokban minél többekhez eljuttathassuk, több koncertet, fellépést is tervezünk” – tette hozzá.
Kattints a további képekért!

A Jászai Mari-díjas színésznő egy alapítványt szeretne támogatni két olyan saját relikviájával, amelyeket a munkája során kapott.

Leadfotó: Instagram/ eszter_onodi

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.