„Kiszimatolom azt, ha valami nem igazi" - 20 perc őszintén Lovas Rozival - videó

A 20 perc őszintén című videósorozatunk évadzáró részében Lovas Rozi beszélget a Femcafe főszerkesztőjével, Kraszkó Zitával.

20 perc őszintén Lovas Rozival

Jól van a bőrében és már azt is tudja, miért nem érzi jól magát bizonyos helyzetekben. Minderről, szerelme elvesztéséről, az újra megtalált boldogságról, az anyaság új dimenzióiról és a babavárásról is mesél Lovas Rozi a 20 perc őszintén évadzáró, hatodik adásában.

,,Itthon elég kevés produkcióban vehet részt egy színész, amiben megtapasztalhatja azt a fajta népszerűséget, amit mondjuk külföldi sztárok vagy produkciók esetében” - meséli Lovas Rozi a Mi kis falunk című sorozat hozta nem várt népszerűségről.

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

Nézd meg a teljes videót itt:

A 20 perc őszintén eddigi adásai

Az első vendég Scherer Péter volt, akinek a videóját ide kattintva visszanézheted. A második adásban Dér Heniről tudtunk meg olyan dolgokat, amikről eddig még sosem mesél – ide kattintva ezt is megnézheted. A harmadik részben Tóth Andival beszélgetett a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita – ezt a videót ide kattintva tekintheted meg. A negyedik epizód sztárvendége Szabó Győző volt, az ő videóját ide kattintva nézheted meg. Az ötödik részben pedig Osvárt Andrea volt a vendégünk, a beszélgetést ide kattintva tekintheted meg.

Oldalak