„Nem tudom már megjátszani magam" - 20 perc őszintén Osvárt Andreával - videó

Ezen a héten a 20 perc őszintén című sorozatunk sztárvendége Osvárt Andrea volt.

A 20 perc őszintén eddigi adásai

Az első vendég Scherer Péter volt, akinek a videóját ide kattintva visszanézheted. A második adásban Dér Heniről tudtunk meg olyan dolgokat, amikről eddig még sosem mesél – ide kattintva ezt is megnézheted. A harmadik részben Tóth Andival beszélgetett a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita – ezt a videót ide kattintva tekintheted meg. A negyedik epizód sztárvendége Szabó Győző volt, az ő videóját ide kattintva nézheted meg.

Ezen a héten Osvárt Andreát kötöttük hazugságvizsgálóra.

„Magányos voltam és azt láttam, hogy egyik napról a másikra változik az emberek viszonya hozzám. Minden nap 10 000 új csinos lány leszáll a repülőről Los Angelesben és lehet, hogy az első évben még én voltam érdekes, de a másodikban már kevésbé”... „aztán láttam, hogy mit csinálnak valójában ezek a lányok és nem akartam a sorsukra jutni.”

Hogy mi történik a hollywoodi filmiparban, valójában milyen színésznőnek tartja magát Osvárt Andrea és még sok minden más is kiderül a 20 perc őszintén ötödik adásából.

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

Nézd meg a teljes videót itt:

Oldalak

Fashion&Beauty
A rövid haj ismét hatalmas népszerűségnek örvend, főleg, amióta Hailey Bieber is bevállalta ezt a stílust. Azóta egyre többen keresik meg a fodrászukat, hogy hasonló hajat szeretnének.
Lifestyle
Hihetetlennek tűnik, de már a kezdetek meghatározzák személyiségünk fejlődését.
Lifestyle
A Rákot ma valaki durván megsértheti. Napi horoszkóp!