Sztárok

Meghökkentő hírek láttak napvilágot Erzsébet királynőről: komoly lépésre szánta el magát az uralkodó, erre készül a nyáron

Nagy bejelentésre készül a királynő a pletykák szerint: Erzsébet állítólag még idén nyáron közli döntését a világgal, amely talán meghatározza az egész ország, valamint a királyi család jövőjét is.

Nagyon aggódnak érte

Az elmúlt hetekben, hónapokban egyre több aggasztó hír látott napvilágot Erzsébet királynőről: az uralkodó egészségügyi állapota egy ideje már nem a legjobb, ami nyilvánvalóan nem is olyan meglepő korát tekintve, ám a 96 éves királynő a pletykák szerint nagyon szenved, főleg lábai miatt. Egy pár hónappal ezelőtti találkozóra például egy sétapálcára támaszkodva érkezett, a védelmi minisztereknek pedig akkor ő maga árulta el, hogy gyengének érzi magát az utóbbi időben. Vidéki birtokára már egy mozgássérülteknek kifejlesztett liftet is beszereltek azóta, Erzsébet pedig nemrégiben egy virtuális kórházi látogatás során azt is elárulta az egészségügyi hivatal munkatársainak, miszerint koronavírus-megbetegedése óta kimerültnek és fáradtnak érzi magát, de gyötrik őt a poszt-covid tünetek is – talán ez lehet az oka annak is, hogy a királynő hosszú évek óta most először hagyta ki a brit parlament 2022/23-as ülésszakaszának megnyitását. Ahogyan a 444.hu is írja, a Buckingham-palota közleménye szerint Erzsébet azután döntött úgy, hogy nem vesz részt a ceremónián, miután epizodikus mozgásszervi problémái miatt konzultált az orvosaival, akik azt javasolták, ne jelenjen meg a megnyitón. Ez volt az utolsó csepp a pohárba a pletykákat illetően, amelyek már régóta arról szólnak, II. Erzsébet még az idén lemondhat a trónjáról – egyes források szerint az uralkodó épp erre készül, a bejelentést pedig még idén nyáron megteheti a nyilvánosság előtt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!