Vastag Csabára rátalált a szerelem: címlapon mutatta meg gyönyörű barátnőjét, Evelint, akivel már össze is költöztek

Vastag Csaba életébe betoppant az új szerelem: az énekes nagyon boldog a kedvesével, Evelinnel, sőt már a családalapításra is készen áll.

Odáig vannak egymásért

Vastag Csaba az X-Faktor legelső, 2010-es évadában tűnt fel testvérével, Vastag Tamással együtt: azonnal belopta magát a mentorok és a közönség szívébe, s hétről hétre egyre jobb produkciókkal bizonyította be tehetségét. Nagy Feró mentoráltjaként egészen a döntőig menetelt, az utolsó pillanatokban pedig Takács Nikolasszal szemben ő nyerte meg a versenyt. Bár Csabának a tehetségkutató hozta el az igazi, országos ismertséget, már előtte is tevékenykedett színházi darabokban, valamint musicalekben. A műsor után fénysebességgel indult be a karrierje, népszerűsége pedig az évek során egyre nagyobb mértéket öltött, magánéletével kapcsolatban csak kevés információt oszt meg a nyilvánosság. Mint ismert, az énekes öt együtt töltött év után szakított Görgényi Fruzsinával, a Barátok közt egykori sztárjával: úgy hírlik, kapcsolatuk azért futott zátonyra, mert mindketten más terveket szövögettek a jövőre nézve: a színésznő szeretett volna gyermeket, az énekes azonban nem. Sokáig nem lehetett tudni, rátalált-e vajon ismét a szerelem, ám most napvilágot látott, hogy tavaly eltalálta Ámor nyila, sőt mostanra össze is költözött új párjával. Részletek a galériában!

Vastag Csaba és új párja, Evelin tavaly ősszel ismerkedtek meg, s hamar kiderült számukra, hogy sokkal több van köztük barátságnál. Az énekes órákon át bombázta a kiszemeltjét a kérdéseivel és az SMS-eivel, kapcsolatuk pedig rövid időn belül egyre szorosabbá vált.
Kattints a további képekért!

Nagy örömmel mondott igent egy fontos felkérésre Vastag Csaba. Az énekes izgatottan várja már a rá váró feladatot és azt ígéri, mindent belead, hogy felejthetetlen élményt okozzon.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak