Sztárok

Kevin Costner 19 évvel fiatalabb feleségén ámul a világ: a 48 éves Christine szépen kicselezte az időt, jobban néz ki most, mint hajdanán

Christine Baumgartner nem rendelkezik közösségi oldalakkal, így a Kevin Costner rajongói csak ritkán csodálhatják őt meg, azonban mindenképp érdemes egy pillantást vetni a nők bálványának feleségére, akinek egyértelműen jót tett az idő múlása.

Szebb, mint valaha

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Kevin Costner mennyire remekül tartja magát: az Oscar-díjas amerikai filmrendező, színész és producer világéletében a nők bálványa volt, ez pedig 67 éves kora ellenére sem változott, ami nem is meglepő, hiszen a sztár túl a hatvanon is őrjítően szexi, így hódolói továbbra is a lábai előtt hevernek. Ennek minden bizonnyal gyönyörű felesége, Christine Baumgartner nem örül, hiszen férjét csakis magáénak szeretné tudni, az azonban szinte biztos, hogy az egykori modell roppant büszke szerelmére, akivel immáron 18 éve házasok. A remek génekkel megáldott pár még 2004-ben kötötte össze az életét annak ellenére, hogy senki sem gondolta volna róluk, hogy hosszútávon is kitartanak majd egymás mellett. Hogy miért? A viszonylag nagynak számító korkülönbség miatt, Christine ugyanis 19 évvel fiatalabb, mint a színész: a szépség 30 éves volt, amikor frigyre lépett az akkor 49 éves Kevinnel. Kapcsolatuk azonban kiállta az idő próbáját, a pár boldogabb, mint valaha, Christine pedig csak úgy ragyog a sztár mellett, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a feleség csinosabb most, mint akkor, amikor megismerkedett Costnerrel. Galériánkban mutatjuk, hogy is fest napjainkban Mrs. Costner!

Kevin Costner és Christine Baumgartner még a 80-as években ismerkedett meg egymással, állítólag egy golftanfolyamon, ahol a színész éppen egy közelgő szerepére próbált ráhangolódni – ekkor azonban még nem alakulhatott ki köztük közelebbi viszony, ugyanis Costner első feleségével, Cindyvel élt házasságban.
Kattints a további képekért!

Vastag Csaba életébe betoppant az új szerelem: az énekes nagyon boldog a kedvesével, Evelinnel, sőt már a családalapításra is készen áll.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.