Lélegzetelállító, megható és érzéki: ilyen volt Dér Heniék esküvői tánca - Videó

Az énekesnő másodszor is örök hűséget fogadott társának, Bakos Gergőnek. A vajdasági esküvő részleteiről Dér Heni múlt héten számolt be, most azonban egy remek videót is feltöltött a közösségi oldalára, mely az első hitvesi táncot örökíti meg.

Másodszor is egybekeltek

A 36 esztendős magyar énekesnő, Dér Heni még a koronavírus-járvány időszakában fogadott örök hűséget kisfia, Bendegúz édesapjának, a Konyhafőnök című műsor korábbi szereplőjének, Bakos Gergelynek. Az esemény - a kialakult helyzet miatt - nem a "békeidőben" megszokott dramaturgia szerint zajlott, Dér Henit az édesapja helyett a húga kísérte az oltárhoz - az énekesnő szülei ugyanis épp koronavírus-fertőzésben szenvedtek -, ráadásul az ünnepség alatt mindenkinek szájmaszkot kellett viselnie.

A szerelmesek nemrégiben másodszor is kimondták igent, az újabb esküvőre azonban már a Vajdaságban került sor, násznép soraiban pedig olyan hírességek is megjelentek, mint például a Schobert-házaspár, Király Viktor és felesége, valamint a mostanság a nyilvánosságtól látványosan visszavonult Kucsera Gábor és Tápai Szabina.

"Az esküvő hagyományos keretek közt zajlott: Gergő a vőféllyel együtt lovas hintóval jött értem a szülői házhoz, hogy kikérjen. Amikor megpillantottam, majdnem elsírtam magam. Ezután végigkocsikáztunk a hintóval a falun, egészen a szülőföldem templomáig, amihez számos emlék köt, kedves a szívemnek" - mesélte Dér Heni a múlt héten. Az énekesnő valódi kuriózumnak számító esküvői ruhában járult az oltár elé, hosszú uszályának végét pedig barátainak gyermekei tartották a ceremónia alatt.

Most végre az is kiderült, milyen körülmények között került sor az esküvői igazi fénypontjára: az első hitvesi táncra.

Lapozz, mutatjuk a Dér Heniék táncáról készült videót!

Oldalak

  • 1
  • 2