Sztárok

Elképesztő a hasonlóság: ez a nő akár Diana hercegné ikertestvére is lehetne – Épp úgy néz ki, mint Vilmos és Harry anyja

Szinte lehetetlen különbséget tenni a két nő között, annyira nagy a hasonlóság – nem csoda, hogy az egész világ felfigyelt a hollandiai lányra.

Felrobbantotta az internetet

A sztárok hasonmásainak bizony nincs könnyű dolguk: egyrészt igazi mázlisták, hogy ismert emberek alteregói, ám ez a mai, internet uralta világban azzal jár, hogy csodálóik mellett akadnak olyanok is, akiktől rendkívül sok negatív hozzászólást és bántást kapnak. Éppen ezzel kell megküzdenie a 21 éves Rose van Rijinnek is, aki influenszerként tevékenykedik a mindennapokban: a hollandiai lány elképesztő követőbázissal rendelkezik, a TikTokon már több mint egy millióan kíváncsiak rá, ez a szám pedig folyamatosan növekszik. Rose „hasonmás-karrierje” azzal kezdődött, hogy fotókat és videókat gyártott a közösségi oldalakra, amelyeken 70-es évekbeli szettekben pompázott, például az ABBA női tagjait utánozta. Ekkor figyeltek fel az emberek arra, hogy Rose rendkívüli módon hasonlít Diana hercegnére, de sokkal nagyobb lenne köztük az egyezés, ha a lány levágatná a haját – nos, Rose így is tett, ma pedig már tarol az interneten azzal, hogy újraalkotja a walesi hercegné ikonikus frizuráit, sminkjeit, megjelenéseit és fotóit. Galériánkban mutatjuk!

Íme az eredeti és elméletben utánozhatatlan Diana hercegné a tőle megszokott, ikonikus frizurával. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy Dianát valamennyire mégiscsak lehet utánozni, legalábbis stílusát olyannyira lemásolni, hogy elképesztő legyen két nő között az egyezés.
Kattints a további képekért!

Egyszerűen döbbenetes, hogy Heidi Agan épp úgy néz ki, mint a trónörökös Vilmos herceg imádott neje – pont mintha egymás tükörképei lennének.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.