Sztárok

Tom Selleck túl a hetvenen is őrjítően sármos: a Magnum sztárja szívdöglesztőbb, mint valaha – fotók

Tom Selleck fényes karrierre lehet büszke, köszönhetően a kemény munkának, a kitartásnak, valamint a tehetségnek. A nyolcvanas éves szívtiprójaként nők millióit bolondította magába, s noha mostanra bőven hetven felett jár, talán még sármosabb, mint valaha.

Imádta a közönség

Tom Sellecket a legtöbben a Magnum című televíziós sorozat főszereplőjeként ismerik: az amerikai színész, producer és forgatókönyvíró a harmincas éveiben járt, mire befutott – s talán sosem indult volna el a pályán, ha édesapja nem biztatja. Üzleti tanulmányait félbehagyva végül úgy döntött, a tapasztalatlansága ellenére szerencsét próbál Hollywoodban: mivel rendkívül megnyerő személyiség, no és persze elképesztően jóképű férfi volt, pillanatok alatt szerződést ajánlottak neki. Hamarosan Thomas Magnum, a bohém magánkopó karakterébe bújt, a szereppel pedig belopta magát az egész világ, főleg a nők szívébe. No de mi történt a sikersorozat óta a sármos színésszel? Galériánkban megmutatjuk!

Selleck egy korábbi interjúban elárulta, eleinte nem kedvelte Thomas Magnum karakterét, mivel túl tökéletesnek találta a magánnyomozót, végül azonban belátta, hogy nagyon is hálás lehet a szerepnek.
Kattints a további képekért!

A horvát származású Goran Višnjić 10 éven át alakította dr. Luka Kovac szerepét a nagysikerű kórházsorozatban, a Vészhelyzetben. A jóképű színész sokak szívébe belopta magát az évek során, az utóbbi időben azonban csak keveset hallani róla.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.