Sztárok

Tom Selleck túl a hetvenen is őrjítően sármos: a Magnum sztárja szívdöglesztőbb, mint valaha – fotók

Tom Selleck fényes karrierre lehet büszke, köszönhetően a kemény munkának, a kitartásnak, valamint a tehetségnek. A nyolcvanas éves szívtiprójaként nők millióit bolondította magába, s noha mostanra bőven hetven felett jár, talán még sármosabb, mint valaha.

Imádta a közönség

Tom Sellecket a legtöbben a Magnum című televíziós sorozat főszereplőjeként ismerik: az amerikai színész, producer és forgatókönyvíró a harmincas éveiben járt, mire befutott – s talán sosem indult volna el a pályán, ha édesapja nem biztatja. Üzleti tanulmányait félbehagyva végül úgy döntött, a tapasztalatlansága ellenére szerencsét próbál Hollywoodban: mivel rendkívül megnyerő személyiség, no és persze elképesztően jóképű férfi volt, pillanatok alatt szerződést ajánlottak neki. Hamarosan Thomas Magnum, a bohém magánkopó karakterébe bújt, a szereppel pedig belopta magát az egész világ, főleg a nők szívébe. No de mi történt a sikersorozat óta a sármos színésszel? Galériánkban megmutatjuk!

Selleck egy korábbi interjúban elárulta, eleinte nem kedvelte Thomas Magnum karakterét, mivel túl tökéletesnek találta a magánnyomozót, végül azonban belátta, hogy nagyon is hálás lehet a szerepnek.
Kattints a további képekért!

A horvát származású Goran Višnjić 10 éven át alakította dr. Luka Kovac szerepét a nagysikerű kórházsorozatban, a Vészhelyzetben. A jóképű színész sokak szívébe belopta magát az évek során, az utóbbi időben azonban csak keveset hallani róla.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Nem számít a haj hossza és textúrája, minden természetes frizura úgy gyönyörű, ahogy van. De ha szeretnéd megnöveszteni a hajad, akkor van egy összetevő, amit mindenképpen érdemes beépíteni a...
Utazás
December második hétvégéje nem ígérkezik száraznak.
Sztárok
Garas Dezső a múlt századi magyar színjátszás és filmművészet kiemelkedő alakja volt, azt azonban csak kevesen tudják róla, milyen embert próbáló nehézségekkel kellett szembenéznie kisgyermekként.