Sztárok

Kendőzetlen őszinteséggel vallott Csősz Bogi: ezért gyötörte pánikroham a házassága alatt

Csősz Bogi nyíltan mesélt arról, hogy milyen volt beilleszkedni egy teljesen másik kultúrába és hogyan élte meg az utat, amíg török feleség lett.

Hosszú utat járt be

Bombaként robbant a hír nemrég, hogy több évnyi házasság után elválnak Csősz Bogi és török férje útjai. A házasok közel tizenöt évig alkottak egy párt, ám közös fejezetük most lezárul. Csősz Bogi elárulta, hogy anno miként tudott beilleszkedni exe kultúrájába. „Érdekes az utam, hiszen mindig jellemző volt rám, hogy soha nem akartam senkinek megfelelni. Nem akartam olyan dolgok részesévé válni, amelyeket az elvárások működtetnek. Aztán mégis úgy alakult, hogy a török kultúra lett az életem része, ahol rendkívül erős az elvárásrendszer. Vágytam arra, hogy a része legyek, hogy minél gyorsabban, minél hamarabb megértsem és elsajátítsam a szokásaik, hogy megtanuljam a török nyelvet. Mindez olyan jól ment, hogy nagyon hamar azt kezdték mondani, pontosan olyan vagyok, mint egy török feleség" – árulta el az üzletasszony, aki megküzdött ezért az elismerésért.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!
Sztárok
Nagyszabású gálaműsorban választják meg június 11-én Magyarország Szépét. A Dunán 19:45-től látható show-ban a döntőbe jutott 16 legszebb versenyző több tourban vonul fel sztárfellépők kuriózumnak...
Lifestyle
A dolgozók szóhoz sem jutottak, amikor beértek reggel a munkahelyükre. A kutya előző este, záróra előtt érkezett.