Sztárok

10-ből 8 ember megbukik ezen az egyszerűnek tűnő képteszten: neked vajon menni fog?

Vajon ki lehet ez a nagy mosolyú kisfiú a gyerekkori fotón? Ha felismered egyetlen kép alapján, igazi zseni vagy!

Elbűvölő gyermek volt

Ki ne szeretne gyerekkori fotókat nézegetni kedvenc hírességéről? Ugyan akadnak olyanok a sztárok között, akik mit sem változtak az évek során, másokra azonban szinte rá sem ismerni babaként vagy kisgyermekként. Már több képrejtvénynél is arra voltunk kíváncsiak, te vajon felismered-e a legfényesebb csillagokat régi fotójukon, most pedig ismét egy ilyen típusú feladvánnyal készültünk – a mostani képen az egyik legismertebb hollywoodi színész látható, aki immáron 78 éves is elmúlt. Segítségül még annyit elárulunk, hogy édesapja szintén ismert színész volt, felesége pedig 25 évvel fiatalabb nála, és csakugyan a színészmesterséggel foglalkozik, de messze földön híres még szépségéről is. Sejted már kiről van szó? Ha nem, lapozz a következő oldalra, ahol eláruljuk, ki is rejtőzik a csibészes mosoly mögött!

Lapozz a megoldásért!

Oldalak

Sztárok
Recept
Vannak magyaros ételek, melyek híre már bejárta a világot, most mutatjuk azt az ötöt, amely a legnépszerűbb a külföldiek körében.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...