Sztárok

10-ből 8 ember megbukik ezen az egyszerűnek tűnő képteszten: neked vajon menni fog?

Vajon ki lehet ez a nagy mosolyú kisfiú a gyerekkori fotón? Ha felismered egyetlen kép alapján, igazi zseni vagy!

Elbűvölő gyermek volt

Ki ne szeretne gyerekkori fotókat nézegetni kedvenc hírességéről? Ugyan akadnak olyanok a sztárok között, akik mit sem változtak az évek során, másokra azonban szinte rá sem ismerni babaként vagy kisgyermekként. Már több képrejtvénynél is arra voltunk kíváncsiak, te vajon felismered-e a legfényesebb csillagokat régi fotójukon, most pedig ismét egy ilyen típusú feladvánnyal készültünk – a mostani képen az egyik legismertebb hollywoodi színész látható, aki immáron 78 éves is elmúlt. Segítségül még annyit elárulunk, hogy édesapja szintén ismert színész volt, felesége pedig 25 évvel fiatalabb nála, és csakugyan a színészmesterséggel foglalkozik, de messze földön híres még szépségéről is. Sejted már kiről van szó? Ha nem, lapozz a következő oldalra, ahol eláruljuk, ki is rejtőzik a csibészes mosoly mögött!

Lapozz a megoldásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.