Sztárok

Emlékszel még Samantha Ewingra a Dallasból? A színésznő már 81 éves is elmúlt, így néz ki ma

Linda Ann Grayt rendezőként, producerként és modellként is ismerheti a világ, a legtöbben mégis Samantha Ewingként emlegetik a mai napig az immáron 81 éves színésznőt.

A levakarhatatlan szerep

Minden színész és színésznő életében vannak olyan szerepek, amiket eljátszva egyszerűen a rajongók örökké azzal azonosítsák majd őket még akkor is, ha számtalan egyéb sorozatban és filmben vállalják, hogy különböző karaktereket alakítanak. Így van ez Linda Ann Graynél is, aki színészi karrierjét az 1970-es években kezdte, amikor vendégszerepet kapott a Marcus Welby, M.D. és a McCloud című sorozatokban, majd később feltűnt a Dogs című horrorfilmben is, valamint a The Grass is Always Greener Over the Septic Tank című vígjátékban. Az áttörő sikert és világhírnevet mégis a Dallas című sorozat hozta meg számára, ő alakíthatta ugyanis Sue Ellen Ewing, azaz Samantha karakterét, népszerűsége pedig a sorozat ismertségével egyenes arányban emelkedett. Linda tavaly szeptemberben töltötte 81. életévét, életét azonban számos tragédia árnyékolta be – galériánkban mutatjuk, hogy néz ki most a színésznő!

Csak kevesen tudják, de Lindát a Dallasban kezdetben csak visszatérő vendégszereplőnek szánták, 1989-ig aztán végül a sorozat állandó szereplője volt, 1991-ben pedig visszatért a Dallas utolsó évadjába, a sorozatból készült filmekben pedig szintén szerepet kapott.
Kattints a további képekért!

Mary Anissa Jones Buffy Davis szerepével vált ismertté a CBS Family Affair című sitcomjában, amely 1966 és 1971 között futott a csatornán – a fiatal lány 18 éves volt, amikor holtan találták őt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A kis Lajos és Harry nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, és mint kiderült, van egy közös szenvedélyük is, ami Katalinnak egyáltalán nem tetszik.
Sztárok
Rihanna már korábban is ismert volt kendőzetlen őszinteségéről, ezúttal az anyaságról osztotta meg véleményét rajongóival.
Fashion&Beauty
Biztosan te is hallottál már a francia nők legendás stílusérzékéről, melyből néhány esszenciális trükköt mi is elleshetünk, ha olyan elegáns és kifinomult megjelenést szeretnénk elérni, mint ők.