Emlékszel még Samantha Ewingra a Dallasból? 81 éves lett, így néz ki most a színésznő

Linda Ann Grayt rendezőként, producerként és modellként is ismerheti a világ, a legtöbben mégis Samantha Ewingként emlegetik a mai napig az immáron 81 éves színésznőt.

A levakarhatatlan szerep

Minden színész és színésznő életében vannak olyan szerepek, amiket eljátszva egyszerűen a rajongók örökké azzal azonosítsák majd őket még akkor is, ha számtalan egyéb sorozatban és filmben vállalják, hogy különböző karaktereket alakítanak. Így van ez Linda Ann Graynél is, aki színészi karrierjét az 1970-es években kezdte, amikor vendégszerepet kapott a Marcus Welby, M.D. és a McCloud című sorozatokban, majd később feltűnt a Dogs című horrorfilmben is, valamint a The Grass is Always Greener Over the Septic Tank című vígjátékban. Az áttörő sikert és világhírnevet mégis a Dallas című sorozat hozta meg számára, ő alakíthatta ugyanis Sue Ellen Ewing, azaz Samantha karakterét, népszerűsége pedig a sorozat ismertségével egyenes arányban emelkedett. Linda szeptemberben töltötte 81. életévét, életét azonban számos tragédia árnyékolta be – galériánkban mutatjuk, hogy néz ki most a színésznő!

Csak kevesen tudják, de Lindát a Dallasban kezdetben csak visszatérő vendégszereplőnek szánták, 1989-ig aztán végül a sorozat állandó szereplője volt, 1991-ben pedig visszatért a Dallas utolsó évadjába, a sorozatból készült filmekben pedig szintén szerepet kapott.
Kattints a további képekért!

Kocsis Korinna úgy fogalmazott: fáradékonysága dacára áldásként élte meg a várandósságot. Májusban érkezik a gyönyörű magyar híresség első gyermeke.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak