Sztárok

Elvis Presley unokája csodaszép nő: a 33 éves Riley Keoughért rajong az egész világ, mutatjuk, miért!

A Király minden bizonnyal nagyon büszke lenne gyönyörű unokájára, aki színésznőként és modellként is remekül megállja a helyét.

A legidősebb unoka

Elvis Presley, azaz a rock ’n’ roll királya a mai napig óriási népszerűségnek örvend, hiszen bár az énekes 1977-ben, 42 évesen elhunyt, dalai fennmaradtak az utókor számára. A rockabilly egyik legelső zenészének egyetlen gyermeke született feleségétől, Priscilla Presleytől, Lisa Marie Presley, aki édesapjához hasonlóan énekesnőként és dalszerzőként tevékenykedik. Lisa olyan hírességekkel bonyolódott korábban kapcsolatba, mint Michael Jackson vagy éppen Nicolas Cage, két gyermeke azonban nem tőlük, hanem a zenész Danny Keoughtól született, Riley és Benjamin. Előbbi, Elvis Presley legidősebb unokája, aki már 33 éves is elmúlt és egyszerűen meseszép, így nem csoda, hogy bizony ő is sikert-sikerre halmoz, ahogyan azt szülei és nagyszülei is tették. Galériánkban mutatjuk, hogy is néz ki a Király egyetlen lányunokája!

Íme a csodaszép Riley Keough, aki 1989. május 29-én látta meg a napvilágot a kaliforniai Santa Monicában. Született egy öccse, azonban anyja későbbi házasságából van két féltestvére is, Harper Vivienne Ann és Finley Aaron Love Lockwood.
Kattints a további képekért!

Mary Anissa Jones Buffy Davis szerepével vált ismertté a CBS Family Affair című sitcomjában, amely 1966 és 1971 között futott a csatornán – a fiatal lány 18 éves volt, amikor holtan találták őt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mikor használtad utoljára a hajkefét? Ma reggel? És mikor mostad ki utoljára? Ha az utolsó kérdésre a régen vagy a soha a válaszod, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket.
Sztárok
Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is...
Sztárok
Galambos Erzsi, a musical műfajának egyik első hazai előadója már 75 éve áll színpadon. Mintegy két évtizedig volt a Fővárosi Operettszínház legnagyobb sztárja, 1983-ban a közönség nagy meglepetésére...