Elvis Presley unokája csodaszép nő: a 32 éves Riley Keoughért rajong az egész világ, mutatjuk, miért!

A Király minden bizonnyal nagyon büszke lenne gyönyörű unokájára, aki színésznőként és modellként is remekül megállja a helyét.

A legidősebb unoka

Elvis Presley, azaz a rock ’n’ roll királya a mai napig óriási népszerűségnek örvend, hiszen bár az énekes 1977-ben, 42 évesen elhunyt, dalai fennmaradtak az utókor számára. A rockabilly egyik legelső zenészének egyetlen gyermeke született feleségétől, Priscilla Presleytől, Lisa Marie Presley, aki édesapjához hasonlóan énekesnőként és dalszerzőként tevékenykedik. Lisa olyan hírességekkel bonyolódott korábban kapcsolatba, mint Michael Jackson vagy éppen Nicolas Cage, két gyermeke azonban nem tőlük, hanem a zenész Danny Keoughtól született, Riley és Benjamin. Előbbi, Elvis Presley legidősebb unokája, aki már 32 éves is elmúlt és egyszerűen meseszép, így nem csoda, hogy bizony ő is sikert-sikerre halmoz, ahogyan azt szülei és nagyszülei is tették. Galériánkban mutatjuk, hogy is néz ki a Király egyetlen lányunokája!

Íme a csodaszép Riley Keough, aki 1989. május 29-én látta meg a napvilágot a kaliforniai Santa Monicában. Született egy öccse, azonban anyja későbbi házasságából van két féltestvére is, Harper Vivienne Ann és Finley Aaron Love Lockwood.
Kattints a további képekért!

Dolores Hartnak mindene megvolt, amire egy színésznő vágyhat. A kivételes hollywoodi pályafutás ellenére ő mégis úgy döntött, hogy hátat fordít addigi életének azért, hogy apáca lehessen.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak