Mi lett vele? Elhagyta albérletét, s most a világtól elvonultan él és alkot Mester Tamás

Az 51 éves zenésznek a közelmúltban felmondták az albérletét. Mester Tamás akkor úgy döntött, egyfajta remeteéletre rendezkedik be: egy jurtában lelt új otthonra.

Kalandos, változatos életpálya

Mester Tamás életműve olyan, akár egy búvópatak: olykor olyannyira a médafigyelem középpontjába kerül, hogy szinte az egész ország tekintete reá szegeződik, máskor viszont hosszú évekig, sőt évtizedekig nem hallhatunk felőle. A ma 51 éves énekes kalandos és változatos életpályát tudhat maga mögött. Roppant fiatalon robbant be a hazai zenei szcénába, a kilencvenes évek első felében a Mester és tanítványai című együttes frontembereként nyűgözte le rajongóit, majd szólókarrierbe kezdett, mindeközben pedig többször próbált szerencsét külföldön. 2007-ben Ganxsta Zolee, Papp Szabi és Tóth Tibi társaságában megalapította a Jack Jack nevű zenekart, melynek célkitűzése az volt, hogy Magyarországon is legyen végre egy igazi rock&roll együttes - a formációról 2008-ban egy nagysikerű dokumentumfilm, afféle "rockumentary" is készült -, aztán jött a Megasztár negyedik (2008), ötödik (2010) és hatodik (2012) szériája, melyekben Mester zsűritagként tűnt fel.

A közkedvelt énekes a 2010-es évek elején hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől. Tavaly Friderikusz Sándor YouTube-műsorának vendégeként mesélt arról, hogy zenészi karrierje mostanság háttérbe szorult, idejét pedig az önismeret és a meditáció tölti ki. Néhány hónappal ezelőtt Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában is felbukkant, melynek középpontjában szintúgy a spiritualitás állt. De hogyan él jelenleg az 51 éves énekes?

Lapozz, rögtön megtudhatod!

Oldalak

  • 1
  • 2