Sztárok

Chuck Norris megmutatta ritkán látott feleségét: az elbűvölő Gena negyedszázada hű társa a világsztárnak - Fotók

Az Ütközetben eltűnt egykori sztárja az utóbbi időben teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól, ezért is számít ritka alkalomnak, amikor megmutatja imádott feleségét.

Nem a színészi tehetsége miatt szerettük

Chuck Norris, a nyolcvanas-kilencvenes évek emblematikus akciósztárja szinte teljesen visszavonult a szórakoztatóipartól. Végtére is nem hibáztathatjuk: a 83 éves világsztár harcművészként, színészként, producerként és forgatókönyvíróként is bizonyított már a világnak. Jóllehet sosem ellenállhatatlan színészi tehetségéért szerettük, az Ütközetben eltűnt és a Tomboló terror című bűnös élvezetekkel (vagyis olyasfajta akciófilmekkel, amik "annyira rosszak, hogy már jók") nézők millióinak arcára varázsolt őszinte mosolyt, és azt sem szabad elfelednünk, hogy Norris civilben is csupaszív, bájos egyéniség. Ritka alkalomnak számít, amikor a világsztár megmutatja imádott feleségét, nemrég azonban "megtörte a hagyományt". Lapozz, máris mutatjuk Norris nejét, az elbűvölő Genát!

E sokatmondó fotó hétfőn jelent meg Norris Instagram-oldalán.
Kattints a további képekért!

Az Alkonyat-filmek korábbi főszereplője egy pazar Los Angeles-i étteremben randevúzott szíve választottjával, Dylan Meyerrel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Csütörtökön derült ki, hogy a Fidesz-KDNP Sulyok Tamás korábbi ügyvédet, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelöli a posztra.
Sztárok
Voltaképpen még szárba sem szökkent a pár szerelme, a Top Gun sztárja máris a szakítás mellett döntött. De az igazi baj nem is ez, hanem az időzítés.
Sztárok
Angelina Jolie úgy döntött, búcsút int barna tincseinek, s mostantól teljesen szőke frizurával hódít, ami elképesztően jól áll neki – igaz, ettől abszolút más az egész megjelenése is, így első...