Sztárok

Nem akarta abbahagyni az éneklést a híres énekes, majdnem ledobták a repülőről

A Grammy-díjra jelölt gospelénekes különös incidensbe keveredett a Delta légitársaság egyik repülőjén, miután annyira feldühítette a személyzetet, hogy majdnem leszállították a gépről.

A sorok közt állva énekelt

A gospel a keresztények körében népszerű, vallásos zenei stílus. Bobbi Storm, a gospel jeles képviselője a napokban a Delta légitársaság egyik gépén fakadt dalra. Egy repülőgépen rögzített felvétel örökítette meg, ahogy az előadóművész a sorok közt állva énekel. Az énekesnőt a személyzet egyik tagja figyelmeztette, hogy fejezze be, amit csinál és üljön vissza a helyére, ami viszont ezután történt, az szinte hihetetlen. Olvass tovább!

A személyzet egyik tagjának felszólítására Bobbi Storm az éneklést abbahagyva visszaült a helyére és elmondta utastársainak, hogy más járatokon is énekelt már és két Grammy-díjra is jelölték. Kijelentését öröm és taps fogadta.
Kattints a további képekért!

A River Cafe's Table 4 podcastjában David Beckham elárulta, hogy felesége, Victoria a Spice Girls-korszak óta minden nap ugyanazt az egyfajta ételt eszi. Talán ez a titka annak, hogy a divattervező és üzletasszony közel 50 esztendősen is pont olyan remek formában van, mint évtizedekkel ezelőtt?

Leadfotó: Unsplash, forrás: cbsnews.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.