Sztárok

Károlynak üzent lélegzetelállító szettjével Katalin: sosem láthattuk még így a hercegnét, mesésen festett

Katalin hercegné apósa előtt tisztelgett a minap, amikor is egy feltűnő színű, merész outfitet választott egy eseményre, melynek a hercegné a házigazdája volt.

Ez az ő színe

Kétség sem fér ahhoz, hogy Katalin hercegnéből egy nap remek királyné válik majd, hiszen minden tudása és szépsége megvan ahhoz, hogy egy ilyen felelősségteljes pozíciót töltsön be. Őszinte szerelemmel és támogatással van férje, Vilmos iránt, remekül bánik az emberekkel, mindig tökéletesen viselkedik a nyilvános eseményeken, nem mellesleg pedig azt is pontosan tudja, mely alkalomhoz milyen ruha illik, és mit szeretne kifejezni outfit választásával pontosan. Megszokhattuk tehát, hogy miképpen a királyi család többi tagja, úgy Katalin is gyakran beveti azt a trükköt, hogy ruhájával üzen valakinek, valamilyen módon. Legutóbb a hercegné apósa, Károly előtt szeretett volna fejet hajtani megjelenésével, ez pedig sikerült is neki, hiszen mindenki felkapta a fejét Katalin szettjére, ami egyszerre volt elegáns, mégis feltűnő és merész a színe miatt. Galériánkban mutatjuk a Jolly Joker összeállítást!

III. Károly brit király november 14-én, két nappal ezelőtt ünnepelte 75. születésnapját: a jeles napon természetesen Katalin is tiszteletét tette egy pompás, csillogó, zöld ruhában, de a minap a hercegné ismét kifejezte apósa iránti mély tiszteletét és szeretetét, amikor is egy lila szettet öltött magára, a színválasztás pedig nem volt véletlen.
Kattints a további képekért!

Felismerhetetlen manapság Anjelica Huston, a 72 éves Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki az Addams Family-filmek ikonikus Morticiáját alakította.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle