Sztárok

Legyőzte a botox és a plasztika az Addams Family híres Morticiáját: borzalmasan néz ki az egykor szépséges színésznő

Felismerhetetlen manapság Anjelica Huston, a 71 éves Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki az Addams Family-filmek ikonikus Morticiáját alakította.

Miért tette ezt magával?

Az 1991-es Addams Family – A galád család című amerikai filmvígjáték a mai napig ikonikusnak, kultikusnak és népszerűnek számít, nem véletlenül: a filmsorozat első darabját a Primetime Emmy-díjas Barry Sonnenfeld rendezte, de az alkotás kezdete egészen az 1930-as évekig nyúlik vissza. Ekkor ugyanis Charles Addams amerikai karikaturista megalkotta a képzelt személyekből álló csoportot, az Addams Family-t az eszményi amerikai család szatirikus megfordításaként. Egy különc, gazdag famíliáról van szó, melynek tagjai azt élvezik, ha az emberek bizarrnak és ijesztőnek találják őket. A karakterek eredetileg nem voltak kidolgozva, még nevük sem volt, mégis óriási népszerűségre tettek szert a The New Yorker magazin rajzfilmsorozataként az 1930-as években. 1991-ben pedig jött az első film, benne olyan színészekkel, mint Raúl Juliá, Christopher Lloyd, Christina Ricci és Anjelica Huston. Utóbbi Morticiát alakította, a sápadt bőrű, gótikus megjelenésű, mégis példás családanyát, aki mindenben támogatta gyermekeit. A karaktert megformáló színésznő ma már 71 éves, és a sok botoxtól gyakorlatilag rá sem ismerni. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Anjelica Hustont valódi szépségként tartották számon fiatalkorában: a színésznő még Jack Nicholson, Ryan O’Neil és Robert Graham fejét is elcsavarta annak idején.
Kattints a további képekért!

Tatiana Blatnik az elűzött görög király fiának felesége: sokan még csak nem is hallottak róla, akik viszont igen, azok szerint Katalin labdába sem rúghat a görög hercegné szépsége mellett.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok